Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet kiszámolni a...

Hogy lehet kiszámolni a becsült súlyt az UH adatokból?

Figyelt kérdés
Annyit olvasom, hogy írják a kismamák, hogy kinek mikor mennyi volt a becsült súlya a babának, hát én 34 hetes vagyok, de még soha nem mondták az UH-n. Annyit tudok csak, hogy nagyobb, mint a korának megfelelő átlag.
2009. febr. 13. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt van egy oldal ahol meg tudod nézni de csak akkor működik ha tudod hozzá a megfelelő méreteket. Nekem pl. nem szokták uh-n odaírni az AC-t (az a pocija) pedig az kell hozzá meg a BPD (azt biztos tudod). Viszont tegnap mondták a súlyát. kb. 3050g. :-) Én 37 hetes vagyok.

[link]

2009. febr. 13. 10:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A becsült súlyt a gép számolja, ha jól tudom a törzs és a végtagok hosszúságából. Igazából csak egy becslés, és nem grammnyi pontosságú mérés. Nem minden doki tartja ezt lényeges adatnak, mert elég nagy a tévedés lehetősége. A becsült súly több esetben akár fél kilóval is eltérhet a ténylegestől.
2009. febr. 13. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. febr. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!