Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Téged zavarna ha a strandon...

Téged zavarna ha a strandon látnál egy nagypocakos kismamát bikiniben?

Figyelt kérdés
Úgyértem összesúgnátok e vagy mit gondolsz erről?
2011. febr. 18. 08:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
igen,kifejezetten irritál,én nem mutogattam magam a strandon bikiniben,ezt intimebb dolognak tartom annál.
2011. febr. 18. 09:46
 12/18 A kérdező kommentje:
A nagyfiamat mikor megszültem utána azonnal ugyanolyan volt a hasam mint előtte mindenki azt mondta hogy elsem hiszik hogy én szültem.Sőt zavart is hogy ugyanolyan lapos volt egy jó pár hónapig hiányérzetem volt kifejezetten a poci miatt:)HÁl istennek ilyen "szerencsésen"gebe vagyok hogy semmi nem akar megmaradni.48 kg ról 56-al mentem szülni és szülés másnapján pedig 49 kg voltam.Szoptatás alatt meg csak fogytam 3 kg sajnos:(
2011. febr. 18. 09:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Engem sem zavar a látvány, ha kismama bikiniben van, nagyon sok kismama hord bikinit nyáron. De én mondjuk nem vennék fel bikinit. Tavaly előtti nyáron voltam 7 hónapos terhes, tankinit viseltem (olyan kismamáknak való, nagyon szép, esztétikus volt. A mellatrtó alatti rész kicsit áttetsző anyagból volt, és olyan lágyan engedte látszani a pocakot) Vagy ha sima bikinit vettem fel, akkor egy teljesen átlátszó, mell alatt megkötős fehér blúzféle (nagyon lenge, szellős, kellemes pamut) volt rajtam. Én így éreztem jobban magam, nemcsak egy bugyi-melltartóban és közte a nagy hasam szabadon. Minden jót Nektek!
2011. febr. 18. 10:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz. Az mennyivel gusztusosabb, mikor a hurkás dagik szaladgálnak bikiniben? Van amelyiknek a bugyija se látszik, úgy rálóg a hasa, ők miért nem irritálnak senkit?

Egy szép kismama pocakkal szerintem semmi gond nincs!

2011. febr. 18. 10:45
 15/18 anonim ***** válasza:

én csak megcsodálnám a szép, kerek pociját :)

én simán mennék 39 hetesen is :) (mondjuk, akkor a fertőzéstől félve nem mennék be a vízbe)

engem a nagy popsim jobban zavar, mert az hájas, míg a pocak feszes.

ja, ha csupa stria lenne a hasa a kismamának, akkor azért megfordula a fejemben, miért nem egyrészesben van a kismama...

2011. febr. 18. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, miért is zavarna?:) Ahogy az sem, ha én mennék bikiniben, egyáltalán nem érdekelne, hogy kik súgnak össze a hátam mögött, sőt.

Viszont nem kötekedésképpen, de teljesen mindegy milyen minőségű a víz, hacsak nem a saját medencéd otthon, akkor fennáll a fertőzés veszélye, ez biztos. Bármilyen fertőtlenítést is használ az adott hely, nem tudnak minden bacit kiírtani. És ugye más emberek is bemennek abba a vízbe. Én nem mentem be terhesen, ezzel biztos, hogy nem ártottam. Pedig egy luxus szállodában nyaraltunk (nem utazási irodás, turistáktól hemzsegő hotel) és csak és kizárólag a tengerben fürödtem. Pedig szép tiszta, gyönyörű medencék voltak, kevés emberrel.

2011. febr. 18. 13:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, és téged sem érdekeljen, hogy ki mit szól a strandon. Én is voltam nagyobb hassal bikiniben. Neám már azért ne menj el nyaralni!
2011. febr. 18. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan aranyos ha kint van a pocak:)Elég szomorú,hogy az embernek ilyen kérdésnek eszébe kell jutnia:(

Miért is kéne takargatni?Bárcsak én is kirakhatnám a nyáron de sajnos nagyon csíkos maradt a pocim az első baba után és most is kitudja mennyi lesz húú:(

2011. febr. 18. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!