Téged zavarna ha a strandon látnál egy nagypocakos kismamát bikiniben?
Szerintem nem gáz. Az mennyivel gusztusosabb, mikor a hurkás dagik szaladgálnak bikiniben? Van amelyiknek a bugyija se látszik, úgy rálóg a hasa, ők miért nem irritálnak senkit?
Egy szép kismama pocakkal szerintem semmi gond nincs!
én csak megcsodálnám a szép, kerek pociját :)
én simán mennék 39 hetesen is :) (mondjuk, akkor a fertőzéstől félve nem mennék be a vízbe)
engem a nagy popsim jobban zavar, mert az hájas, míg a pocak feszes.
ja, ha csupa stria lenne a hasa a kismamának, akkor azért megfordula a fejemben, miért nem egyrészesben van a kismama...
Engem nem zavarna, miért is zavarna?:) Ahogy az sem, ha én mennék bikiniben, egyáltalán nem érdekelne, hogy kik súgnak össze a hátam mögött, sőt.
Viszont nem kötekedésképpen, de teljesen mindegy milyen minőségű a víz, hacsak nem a saját medencéd otthon, akkor fennáll a fertőzés veszélye, ez biztos. Bármilyen fertőtlenítést is használ az adott hely, nem tudnak minden bacit kiírtani. És ugye más emberek is bemennek abba a vízbe. Én nem mentem be terhesen, ezzel biztos, hogy nem ártottam. Pedig egy luxus szállodában nyaraltunk (nem utazási irodás, turistáktól hemzsegő hotel) és csak és kizárólag a tengerben fürödtem. Pedig szép tiszta, gyönyörű medencék voltak, kevés emberrel.
Szerintem olyan aranyos ha kint van a pocak:)Elég szomorú,hogy az embernek ilyen kérdésnek eszébe kell jutnia:(
Miért is kéne takargatni?Bárcsak én is kirakhatnám a nyáron de sajnos nagyon csíkos maradt a pocim az első baba után és most is kitudja mennyi lesz húú:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!