Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki március végére van...

Van aki március végére van kiírva? Vagy április elejére?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok,elkészítettétek már a kórházat satyót,

én 35.hetes vagyok,a hátam nagyon fáj..és sokat keményedik a ahasam..

írjatok!

2011. febr. 17. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok.

4. gyerkőc lesz.kisfiú lesz.

Tatabányán fogok szülni.

2011. febr. 18. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is Tatabányán fogok szülni!

Nekünk az első babánk és lányunk lesz!:-D

M. Luca Júlia valószínű!

Mit kell Tatabányára vinni?

Ne haragudj,csak mindenki mást mond!

Te mint tapasztalt anyuka,mit javasolsz mit tegyek be?

Köszönöm

2011. febr. 18. 11:10
 13/19 anonim válasza:

Második babát várjuk és kisfiú lesz.A lányom már 8 éves és nagyon várja az öcsköst.

14 kg-t híztam eddig,52-ről indultam és a hasam 104-es.Ha nyár lenne, azt hinnék,hogy dinnyét lopok:)

A lányommal 18 kg-t híztam,de annyit rohantam utána, hogy le is ment.

2011. febr. 18. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:
én azt hiszem a harmadik voltam, vagy akörül valahogy. Nekünk első béb, fiú és Gellértnek fogják hívni. De még az is lehet, hogy az arcát látva valami egészen más lesz:)
2011. febr. 18. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:49

Nekünk első baba, kislány, Rékának fogják hívni, és 12 kilót híztam eddig. Hasat nem mértem még, és Pesten a Sote I-en fogok szülni.

2011. febr. 18. 18:25
 16/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok kismamik! Örülök,hogy így összegyültünk :)

Én 04.01-re vagyok kiírva!és Debrecenben a Kenézyben fogok szülni!én nagyon nehezen viselem már...nagyon fáj a hátam,rosszul alszom..most pontosan 34+1hetes vagyok.Írjatok még hogy mizujs!!

2011. febr. 18. 18:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves Brig!a Tatabányai anyuka vagyok.

ha a babára gondolsz hogy neki mit kell bevinni,akkor arról tudok nyilatkozni hogy mi volt a rendszer 2 éve a rooming in részen mert Én eddig csak ott voltam.

Pelenka,popsitörlő,popsikrém mindenképpen.kisruhák a babának,bár lehet kórháziban is de a baba-mama oldalon majdhogynem elvárják hogy sajátba öltöztesd.illetve fürdőlepedő a babának.lázmérő magadnak(akkor a babának még adtak de nekünk már nem).

hirtelen ennyi jutott eszembe de nyugodtan kérdezzél bármit ha tudom a választ akkor szivesen segitek.írhatsz privátban is.

2011. febr. 18. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Elvileg vasárnap beleshetek kicsit a rendszerbe!:-D

2011. febr. 19. 10:05
 19/19 anonim válasza:

Sziasztok,

Nyitottam egy új csapatot az anyatanyán 2011 m néven. Kicsit elbaltáztam a nevet egy idő előtti ENTER-rel,annyira hülyülök:)))

Gyertek dumcsizzunk ott:)

2011. febr. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!