Van aki március végére van kiírva? Vagy április elejére?
Hogy vagytok,elkészítettétek már a kórházat satyót,
én 35.hetes vagyok,a hátam nagyon fáj..és sokat keményedik a ahasam..
írjatok!
első válaszoló vagyok.
4. gyerkőc lesz.kisfiú lesz.
Tatabányán fogok szülni.
Én is Tatabányán fogok szülni!
Nekünk az első babánk és lányunk lesz!:-D
M. Luca Júlia valószínű!
Mit kell Tatabányára vinni?
Ne haragudj,csak mindenki mást mond!
Te mint tapasztalt anyuka,mit javasolsz mit tegyek be?
Köszönöm
Második babát várjuk és kisfiú lesz.A lányom már 8 éves és nagyon várja az öcsköst.
14 kg-t híztam eddig,52-ről indultam és a hasam 104-es.Ha nyár lenne, azt hinnék,hogy dinnyét lopok:)
A lányommal 18 kg-t híztam,de annyit rohantam utána, hogy le is ment.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:49
Nekünk első baba, kislány, Rékának fogják hívni, és 12 kilót híztam eddig. Hasat nem mértem még, és Pesten a Sote I-en fogok szülni.
Sziasztok kismamik! Örülök,hogy így összegyültünk :)
Én 04.01-re vagyok kiírva!és Debrecenben a Kenézyben fogok szülni!én nagyon nehezen viselem már...nagyon fáj a hátam,rosszul alszom..most pontosan 34+1hetes vagyok.Írjatok még hogy mizujs!!
Kedves Brig!a Tatabányai anyuka vagyok.
ha a babára gondolsz hogy neki mit kell bevinni,akkor arról tudok nyilatkozni hogy mi volt a rendszer 2 éve a rooming in részen mert Én eddig csak ott voltam.
Pelenka,popsitörlő,popsikrém mindenképpen.kisruhák a babának,bár lehet kórháziban is de a baba-mama oldalon majdhogynem elvárják hogy sajátba öltöztesd.illetve fürdőlepedő a babának.lázmérő magadnak(akkor a babának még adtak de nekünk már nem).
hirtelen ennyi jutott eszembe de nyugodtan kérdezzél bármit ha tudom a választ akkor szivesen segitek.írhatsz privátban is.
Köszönöm!
Elvileg vasárnap beleshetek kicsit a rendszerbe!:-D
Sziasztok,
Nyitottam egy új csapatot az anyatanyán 2011 m néven. Kicsit elbaltáztam a nevet egy idő előtti ENTER-rel,annyira hülyülök:)))
Gyertek dumcsizzunk ott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!