Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kézi vagy gépi mellszívót...

Kézi vagy gépi mellszívót ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Első körben kézit, és ha van rengeteg tejed, akkor bőven ráérsz gépit venni szülés után.

Esetleg vegyél medela kézit, ahhoz később tudsz csatlakoztatni gépit.

2011. febr. 16. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Én Avent gépit vettem, és járt hozzá kézi fejőrész is. Szuper volt, imádtam nagyon! Nagy segítség volt! Az elején a kézit használtam, de sajna ínhüvely gyulladásom lett, így gyorsan átálltam gépi részre, de nagyon kényelmes volt. Igaz az ínhüvely gyulladással hónapokig szenvedtem..

A gépi rész csak 2 hónapig kellett. Utána már elég volt a tejci, majd 3 hó végére elfogyott...De nekem még így is megérte megvennem ezt a szerkezetet újonnan, még erre a rövid időre is.

Az enyém szinte új még mindig..:)

2011. febr. 16. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem elég volt a kézi, bár tényleg kicsit fárasztó. Elektromosat, tényleg nagyteljesítményűt bérelni is lehet!
2011. febr. 17. 06:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Amikor a kórházban beindult a tejem, kértem a férjemet, vegyen egy mellszívót. Beállított egy nagy tartályos, gépi Medelával. Tök cikinek éreztem, mert mindenkinek kicsi, aranyos kézi volt. Aztán nagyon hálás voltam érte, mert naponta több, mint 1 litert fejtem, és a gépivel kényelmesebb volt.

De ha nálad nem lesz ekkora a "hozam", nem biztos, hogy érdemes ennyit áldozni rá.

2011. febr. 17. 06:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Az jutott még eszembe, hogy a kórházban a szobatársam gépije nagyon hangosan zúgott. Otthon éjjel azzal tuti kikergettek volna. PErsze nem, ez csak vicc, de zavaró lett volna. :)

A kórházi gépi nem zúgott annyira.

2011. febr. 17. 06:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, hogy mennyit fogsz majd fejni, így ráérsz később is megvenni. Ha nem fog szopcsizni a babád, akkor mindenképpen gépit ajánlok, de ha rendesen fog szopni, akkor elég lesz a sima kézi is, mert azt nem kell állandóan 3 óránként használnod.
2011. febr. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!