Kézi vagy gépi mellszívót ajánlanátok inkább?
Első körben kézit, és ha van rengeteg tejed, akkor bőven ráérsz gépit venni szülés után.
Esetleg vegyél medela kézit, ahhoz később tudsz csatlakoztatni gépit.
Én Avent gépit vettem, és járt hozzá kézi fejőrész is. Szuper volt, imádtam nagyon! Nagy segítség volt! Az elején a kézit használtam, de sajna ínhüvely gyulladásom lett, így gyorsan átálltam gépi részre, de nagyon kényelmes volt. Igaz az ínhüvely gyulladással hónapokig szenvedtem..
A gépi rész csak 2 hónapig kellett. Utána már elég volt a tejci, majd 3 hó végére elfogyott...De nekem még így is megérte megvennem ezt a szerkezetet újonnan, még erre a rövid időre is.
Az enyém szinte új még mindig..:)
Amikor a kórházban beindult a tejem, kértem a férjemet, vegyen egy mellszívót. Beállított egy nagy tartályos, gépi Medelával. Tök cikinek éreztem, mert mindenkinek kicsi, aranyos kézi volt. Aztán nagyon hálás voltam érte, mert naponta több, mint 1 litert fejtem, és a gépivel kényelmesebb volt.
De ha nálad nem lesz ekkora a "hozam", nem biztos, hogy érdemes ennyit áldozni rá.
Utolsó vagyok. Az jutott még eszembe, hogy a kórházban a szobatársam gépije nagyon hangosan zúgott. Otthon éjjel azzal tuti kikergettek volna. PErsze nem, ez csak vicc, de zavaró lett volna. :)
A kórházi gépi nem zúgott annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!