Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen mellszívót ajánlanátok?

Milyen mellszívót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Mondta a védőnőm, hogy vennem kell, mert befelé forduló a mellbimbóm, de nem tudom milyet vegyek. A testvéremnek kézi van, 1 óráig tart neki és nagyon fájnak a kezei. Megéri elektromosat venni és milyet? Pesztorka vagy Babyone márkájút használt valaki? Avent az nagyon drága és nincs szükségem a mikrohullámú sterizálóra (így most 17000-ért van egy helyen). Enélkül mennyibe kerül, csak a mellszívó?
2011. jan. 29. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem kézi volt, chicco. Most a második babámat várom és valóban úgy gondolom, hogy nem éri meg kézit venni.

A sógornőm nem tudott szoptatni egy pillanatot sem, fejnie kellett. 2 éve elmult, hogy használja az elektromos mellszívóját. Neki NUK van.

2011. jan. 29. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
medela elektromos mellszívóm van, húgomtól kaptam, ő sokat használta, én is már 3és fél hónapja használom és nagyon tudom ajánlani!azt hiszem 23körül van, de szerintem megéri.Tényleg nem megy szét a kezed, és hatékonyan lehet vele fejni!És nem is olyan hosszú idő, mint mondjuk a kézivel.
2011. jan. 29. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak a elektromos Meleda vált be.

Akár a teszveszen meg tudod venni, én a második gyerekem után eladtam az enyémet, aztán mikor a 3. született, ott vettem én is, 10ezer Ft körül.

2011. jan. 29. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is medela mini electric van. Az én babám koraszülött lett, s a nővérkék mondták, ha azt szeretném, hogy mire szopizni tud, akkor is legyen tejem, ne vacakoljak kézivel. Nekem nagyon bevált, átjárhatóvá teszi a tejutakat, soha nem gyulladt be a mellem és tényleg nem kapsz ínhüvelygyulladást a sok fejéstől.
2011. jan. 29. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem kézi NUK van, és nagyon elégedett voltam vele. Volt Aventem is, de azzal ötször annyi ideig tartott az egész mellszívás. Ez a NUK nekem nagyon bevált, persze az elején rá kell érezni a technikájára mindegyiknek, de tényleg ez volt a legjobb. A kórházban is már rég lefejtem a tejcit, mire a többi anyuk a hiperszuper mellszívóval még csak be se indította a tejet.
2011. jan. 29. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!