Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandóan hányingerem van,...

Állandóan hányingerem van, reggeltől estig. Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Maximum délelőtt tudok megenni egy zsemlét némi felvágottal, és egy banánt esetleg. Inni se kívánok semmit. Ételre gondolni se bírok. Baj lesz ebből? Lehet valamit szedni hányingerre?
2008. jan. 31. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nem írtad, hány hetes vagy? Nekem magnéziumot ajánlott a védőnő, de ahogy leírod, lehet, hogy el kellene menned orvoshoz. A kolléganőmnél is hasonló volt a helyzet, úgyhogy őt injekciózták. És innod is sokat kellene, a lelassuló bélműködés, na és persze a kiszáradás veszélye miatt. Szurkolok, hogy jobban legyél! Szerintem menj dokihoz a biztonság kedvéér.

Üdv: 28hetes kismama

2008. jan. 31. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szia! igen a legfotnosabb, hogy igyál nagyon sokat, mert kiszáradsz és akkor kórház lesz belől, és jó kis infúziók. A sok hányástól nagyon sok ásványi sót veszt a szervezeted. Kortyolgass szép lassan egy kis teát. Tehát Tessék Inni!
2008. jan. 31. 14:29
 3/8 A kérdező kommentje:
6 hetes vagyok. Megpróbálok inni legalább.Jövő héten megyek az orvosomhoz, mindenképpen megbeszélem vele. Köszi a segítséget.
2008. jan. 31. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Sajnos sokan vannak hasnolo helyzetben mint Te peobalj meg kekszet ragcsalni,es ami a legfontosabb igyal igyal soakt,mert tenyleg kiszaradhatsz.En ugy tudom a magne b6 jo a hanyingerre,de kerdezd meg az orvosodat,h mennyit szedhetsz belole.

Jobbulast,es boldog babavarast kivanok

10 hetes kismama

2008. jan. 31. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szio, en 8 hetig voltam ugyanebben a cipoben, ami bevalt az a langyos barackos gyumi tea egy kis cukorral semmi mast nem tudtam meginni.

meg a mekis sajtburger es sultkrumpli semmi mast nem tudtam enni sem inni amit megis megprobaltam az azzonnal ki is jott.

udv egy 13 hetes kismami

2008. jan. 31. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Baj nem lesz, baj abból lehet ha sokat hánysz, és kiszáradsz. Ilyenkor kórházba kell menni infúzióra.

Meg kell találnod azt a pár dolgot, amit bír a gyomrod. Fontos, hogy mindig legyen valami a gyomrodban, csak pár falat. REggel, mielőtt felkelsz, egyél pár falat kekszet, és ha nem iskívánod, igyál sokat.

B6-ot, Rennie-t lehet enni, de konzultálj a dokival:-)

2008. jan. 31. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajna ez ezzel jár én a 16.hétig voltam nagyon beteg állandóan hánytam,nagyon rossz volt én injekciót is kaptam persze nekem meg kellett innom,na az meg mégrosszabb volt a magneb6 van amikor segített de nem mindig. Nekem ami bevált nagyon sok vízet ittam ami csillapította a hányingeremet és a kefir,kiflivel. sajna ez azért van mert a szervezeted nagyon nehezen tudja megszokni a baba létét és egy idegen testként reagál rá. Ami nagyon fontos hogy nagyon sok sok folyadékot igyál,minnél több vizet a gyümi levek ilyenkor egyáltalán nem jók mert savat csinálnak és az még csak fokozza. A banán,alma is jó,és persze vitamin is. Na és a vitamint mindenképpen szedj valamit.

Remélem valamit tudtam segíteni.

24.hetes kismama

2008. febr. 1. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
szia.a kiszáradés igaz igyál amennyit tudsz de ha bemész a terheslap.hu-ra ott megtalálod a cikket hogy bár furán hangzik a hányás a babot védi...
2008. febr. 2. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!