16 hetes + 5 napos vagyok! Ez mit jelent? Betöltöttem 4 hónapot vagy sem?
Figyelt kérdés
Bocs, de mindenki mást magyaráz, és a munkahelyemen fontos igazolnom, hogy túl vagyok 4 hónapon, de sokan azt mondják, hogy csak a 17. héttől! De 16 betöltött hét szerintem 4 betöltött hónapot jelent, és a plusz 5 nappal, elvileg már az 5. hónapot kezdtem meg! Vagy nem???2008. jan. 31. 13:22
1/3 anonim válasza:
Szerintem a hónap az hónap, a hét meg hét. Attól hogy a terhességet hétben számolják, a hónapok hónapok maradnak.
Én szeptember 1-én estem teherbe. Most, 2008.01.31-én 21 hetes és 5 napos vagyok, és 4 hónapos és 31 napos:-)
Tehét február 1-29 között töltöm az 5, hónapot.
4 hét nem pont egy hónap, án így gondolom, de ez a magánvéleményem:-)
2/3 anonim válasza:
szia! Én is csatlakozom az előttem lévő válaszához,ugyanis a terhességet hétben számoljuk és így 1 hónap nem 4 hétnek számít,mert ha megnézed a naptáradat akkor van amelyik 5-hét. előszőr én is így jártam a párommal vitatkoztunk ezen mert én már kb 3 héttel ezelőtt mondtam azt hogy 5 hónapos vagyok. pedig akkor még nem az voltam:-) és ha te is megnézed a naptárat akkor fogog jobban megérteni. Mert ha 40 hérte szülünk és azt elosztjuk 4-el mert ugye te ugy veszed az egy hónap akkor nem 9-hónapos leszel hanem 10. Legegyszerűbb ha a ki írt szülési dátumodhoz igazítod a hónapo. Pl én május 29-re vagyok ki írva és most 29-én voltam 5 hónapos. majd febr.29-én leszek 6 hónapos. Először nekem is bonyolult volt de aztán megértettem:-) Remélem tudtam segíteni. jó babavárást.
3/3 anonim válasza:
én úgy váltom át a heteket hónapokká, hogy a 40-et elosztottam 9-cel, így 4,44-et kaptam. tehát 1 hónap 4,44 hetet jelent. ezek szerint te majdnem 4 hónapos vagy. saját ötlet, de én e szerint számolom a hónapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!