Hallottátok? Fehér Anna színésznő 52 éves, és babát vár! Mi a véleményetek?
Köszi:)
Megmondom neki, örülni fog:)
A kerdezo velemenyt vart es kapott is.
Azert en hasonlitsuk ossze egy 35eves es egy 52eves no egeszsegugyi,fizikai allapotat.
52evesek mar klimaxolnak nem szulnek,ne mondjuk azt hogy ez normalis.
28eves vagyok,neha hullafaradt az egy eves gyerekem utanni rohangalas miatt,na ha ezt kellene csinalnom 54evesen tuti kikeszulnek.
Ok, a 35 és az 52 között van is különbség. Főleg hogy az az 52 már 53 mindjárt... No.. csak kapott egy kis fejmosást a 35 évesen első gyereket várókat elítélő válaszoló :)
De könyörgöm, ha neki(k) egyszer csak hirtelen most lett rá alkalom? Nincs joga senkinek elítélni, nem tudjuk, mi van a háttérben. Lehet, hogy 20 éve küzdenek folyamatosan a babáért! És akkor még csak 32 éves volt... Nincs jogunk ítélkezni és ez nem is az a helyzet szerintem.
én mondjuk nem irtam, hogy elitélem, csak tudom, hogy ezért meg azért nem vállalnám, illetve nem igy tervezném a helyében.
biztos kap és talán már kapott is hideget-meleget. biztos ezernyi dolgot átgondolt a döntése előtt és végül igy döntött, tulajdonképpen szive joga. szóval nem itélem el, de nem is követném ezt a példát.
tudom, hogy nem :) de voltak még jó páran, akik szintén csak véleményt irtak.
mindig is lesznek rosszindulatú hozzászólások, de egy kérdés biztos, hogy érdekes akkor, ha tudunk hozzászólni, véleményt alkotni. és ez sok mindenkiben elinditott valamit, ezért már érdemes volt föltenni.
Én azt gondolom, hogy nekünk ehhez semmi közünk nincs, és jogunk sincs ahhoz, hogy ezért Őt elítéljük. Ez az Ő döntésük, és Ők vállalják a következményeket is.
Én személy szerint egy nagyon szimpatikus embernek tartom, aki mellesleg nagyon jó színésznő. Szívből gratulálok neki, és sok boldogságot kívánok a babához!!!
utolso nem fog idetevedni nefelj,most olvastam kicsit utanna,egy perc szabadideje nincs,rengeteg dologgal foglalkozik.
20eve van egyutt a parjaval,most kertek meg a kezet es most jott el az ido a gyerekvalalasra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!