Hallottátok? Fehér Anna színésznő 52 éves, és babát vár! Mi a véleményetek?
Gratulálok neki! Miért ne, ha egészségileg rendben van?
Ott van a Jakupcsek Gabi. Még idősebb volt, mikor szülte a babáját kb. 2 éve, nem is tudom mennyi volt, mindjárt rákeresek.
Szia!
Én elítélem az ilyet, de ez az én véleményem. Nem ízléses amikor ilyen korban valakinek nagy pocija van, legkevésbé sem aranyos számomra. Nekem ő már öregnek számít egy babához.
Utalni fogtok de en elitelem.52evesen nem egeszseges dolog gyereket valalni,a terheseg is rizikosabb.
Azt a gyereket nem eleg megszulni,fel is kellene tudni nevelni.
én már a 35 évest is elítélem aki első babát akkor vállalja!
Nem tartom normálisnak!
Hát, én ha elítélném, akkor biztosan nem azért ítélném el, hogy hogy fog kinézni nagy pocival. Szerintem alapból egy szép nő, korához képest fiatalos is. Viszont az, hogy rendben lesz-e minden a terhesség során és hogy milyen érzés lesz 68 évesen a gyerek érettségijén megjelenni... már más kérdés.
De hajrá neki!!!
Az én szüleim anyu 34 volt apu 40 mikor születtem.
19 évesen sajnos már félárva voltam....
Arra is gondolnia kérne hogy 72 éves lesz mikor a gyereke 20.
De nem az én dolgom eldönteni, lehet 100 évig él...
Én mindig is fiatalon akartam gyereket (27 vagyok 2 van) mert ciki ha az anyukád, apukád a nagyszüleidnek nézik.
Mindenesetre jó egészséget nekik és hosszú életet!!
az én szüleim is 36 évesek voltak mikor én jöttem! igaz 3 közös gyermeknek, de 12 évesen sajnos édesapám elvesztettem! :(
Nem kívánom ezt a gyermekének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!