Felhívtam a védőnőt, hogy szeretnék elmenni a kiskönyvemért, ugyanis 8 hetes kismama vagyok és kellene a további vizsgálatokhoz.Erre közölte, hogy ő most erre nem ér rá, majd menjek a következő fogadási napon, akkor is du1-2 fele.Mondtam, hogy az nem jó, mert a kisfiam akkor alszik.Nehogy már ő ossza be az időmet!Hozzáteszem csak kedden és csütörtökön van tanácsadás 2-2 óra.Mindegy, az első gyerekemnél se volt semmi haszna, inkább a gyerekorvost hívom fel, ha valami nyűgöm van.Bocsi, de úgy felcseszte az agyamat!!!A doki meg csak nézett rám, hogy mi az, hogy még nincs könyvem:o
Igazuk van az előttem íróknak. a védőnő értünk van, rengeteg dolga van, és aki igazán lelkiismeretes védőnő (mint az enyém is), mindig próbál alkalmazkodni azokhoz, akiknek már van gyerekük. Ne általánosítsunk, csak azért, mert nekem most ez a válasza nem tetszett, ne legyen az összes védőnő semmirekellő és haszontalan! Igenis jó dolog, hogy vannak, hidd el a gyerekorvoshoz sokkal macerásabb mászkálni majd mindenért, ha elrontod a jó kapcsolatot a védőnővel egy ilyen miatt. Én a védőnőmet bármikor felhívhattam bármilyen hülyeséggel, sose hajtott el, max ő is megmondta hogy most nem jó, de ekkor és ekor szívesen segít. Ha minden cseprő gondomért vagy kérdésemért tanácsadásra kellett volna a dokinőhöz szaladgálni (aki egyébként szintén aranyos és segítőkész) sokkal nagyobb szervezést és több időt igényelt volna!
Szerintem pihenj egy picit, gondolkodj mielőtt megmondanád neki a magadét!
2011. febr. 15. 16:40
12/19 anonim válasza:
Nálunk heti egyszer 2 óra terhes tanácsadás van, plusz van neki még valamikor egy óra fogadója, és egy nap, amikor szintén 2 óra tanácsadás van, de az csecsemős. A többi napokon a háziorvosnál van intézi a kismamik beutalóját, az eredményeket egyezteti. Házhoz járkál, persze gyalog, neki nincs kocsija. Én nem is nagyon zargatom, mert tudom, hogy elfoglalt. Véletlenül sikerült hülye hangnemben mondanom neki, hogy mikor ki volt írva, hogy tanácsadást tart nem találtam sehol, és ezt teljesen a szívére vette, és elkezdett tőlem bocsánatot kérni, mert volt egy érdekes előadást amire nagyon elszeretett volna menni. Akkor úgy szégyeltem magam.
2011. febr. 15. 16:51
13/19 anonim válasza:
Nálunk is heti 1x keddenként van fogadási idő 9.30-11.30. Meg van egy másik védőnő, nála meg délután van fogadási idő. Aki nem dolgozik, a délelőttihez szokott menni, a dolgozók meg a délutánihoz, váltogatni nem lehet.
Én nagyon szeretem az én védőnőmet, egy igazi tündér. Idősebb, tapasztalt, és jó a humora. :) Nagyon segítőkész.
Munkaideje meg időbeosztása viszont neki is van. Sajnálom, de én is a többiekhez csatlakozom, túl reagálod a dolgot. Amúgy nekem a 14. héttől volt könyvem, és nem volt gond a dokimnál.
2011. febr. 15. 16:52
14/19 anonim válasza:
Lemaradt: igen értünk van. De ő is csak ember. Próbáld meg úgy intézni, hogy akkor tudj menni, mikor ott van, akkor nem lesz baj.
2011. febr. 15. 16:52
15/19 anonim válasza:
Nálunk betöltött 12. Hét előtt nem is nagyon állítanak ki kiskönyvet!
2011. febr. 15. 19:38
16/19 A kérdező kommentje:
Ezt jól megkaptam.Mindenkinek köszönöm a "kedves" hozzászólást.Nem azt kértem, hogy minősítsetek.Mindegy.Egyébként nem vagyok az a hisztis típus,és a védőnővel is jó a kapcsolatom, azért írtam ki magamból a dühömet.Még egyszer köszi
2011. febr. 15. 20:30
17/19 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem, hogy természetesen a tanácsadás időpontjában szerettem volna a kis könyvért menni,soha nem várnám el, hogy kivételezzenek velem.Eszembe se jutott volna más napon menni.Elolvastam újra a kérdésemet és ezt nem írtam le.Akkor is hisztérika vagyok?
2011. febr. 15. 20:39
18/19 anonim válasza:
Nem vagy hisztérika egyáltalán... Én is itt vagyok egy 11 hetes pocaklakóval és egy 14 hónapos babával, de a védőnő még csak keresztbe tenni tudott.Az előző nagyon aranyos volt, segített mindenben, ez meg csak azt nézi hogy tudna kibújni a munka alól.A kiskönyvemet én is ki tudtam volna éppen tölteni, aztán elzavart a háziorvoshoz, hogy majd az néz pisit, ad beutalót stb.Tele volt a váró influenzásokkal, hiába szóltam az asszisztensnek, sz..rt rám.Szóval ezeket a védőnőket nem tudom minek tartjuk az adónkból, tisztelet a kivételnek.
2011. febr. 16. 07:12
19/19 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:52
Sajnálom, hogy ilyen védőnőtök van! Az ilyet nem lehet valahol jelenteni? Mert fogadóórában azért fogadhatna igazán. Ezek szerint én hálát adhatok az égnek, hogy ilyen jó védőnőm van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!