Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A védőnő nem értünk van?

A védőnő nem értünk van?

Figyelt kérdés
Felhívtam a védőnőt, hogy szeretnék elmenni a kiskönyvemért, ugyanis 8 hetes kismama vagyok és kellene a további vizsgálatokhoz.Erre közölte, hogy ő most erre nem ér rá, majd menjek a következő fogadási napon, akkor is du1-2 fele.Mondtam, hogy az nem jó, mert a kisfiam akkor alszik.Nehogy már ő ossza be az időmet!Hozzáteszem csak kedden és csütörtökön van tanácsadás 2-2 óra.Mindegy, az első gyerekemnél se volt semmi haszna, inkább a gyerekorvost hívom fel, ha valami nyűgöm van.Bocsi, de úgy felcseszte az agyamat!!!A doki meg csak nézett rám, hogy mi az, hogy még nincs könyvem:o
2011. febr. 15. 15:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

De értünk van, de neki is megvannak a napjai amikor családokat látogat. A miénknek heti 2-szer és van heti 2 nap mikor a tanácsadást tartja a rendelőben. Ezek a napok is totál be vannak táblázva. A kismamákkal a miénk csak a pénteki napon tud foglalkozni és sokszor láttam a naptárját, hogy úgy vadászott 4 hét múlva időpontot nekem.

CSak azért buktál ki, mert dolgoznak benned a kismama hormonok... :DDD

2011. febr. 15. 15:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben nincs semmi pláne, nálunk is terhesgondozás hetente egyszer van, egy adott napon, 1-1,5 órán keresztül.

Ilyenkor a lányomat vagy korábban, vagy később fektetem le.

2011. febr. 15. 15:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is heti egy van, de én felhívtam és egyeztettük a megfelelő időpontot azon a pár órán belül. Elmondta, hogy ez azért kell, hogy ne tömörüljenek és várakozzanak feleslegesen a kismamák, amíg meg más alkalommal senki sincs. Teljesen logikus. Én se szeretnék sokat várakozni, azt az egy időpontot pedig meg lehet oldani kis szervezéssel.
2011. febr. 15. 15:45
 4/19 anonim ***** válasza:

nálunk is 1x van gondozás 1 héten, szóval, gondolom, a tiéd is be van havazva

amúgy én a védőnőt kötelező rossznak tartom. lehet, h csak a sajátommal nem vagyok megelégedve, és azért, de sokszor frankón idegesít.

2011. febr. 15. 15:46
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Hisztérika vagy.
2011. febr. 15. 15:47
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez teljesen normális, ne haragudj.... A gyerekorvosnak is van rendelési ideje, őt is "hívod", ha gondod van, de nem egyeztetsz vele csak úgy bármikorra időpontot amikor neked megfelel. Teljesen jogos, hogy van fogadási rend. Biztos vagyok benne,hogy ha egy babával bármi gond lenne, akkor rohan hozzá.... és inkább oda rohanjon, mint 8 hetes korban kiskönyvet kiadni. Bocs, de tényleg a hormonoktól vagy ilyen türelmetlen szerintem.
2011. febr. 15. 15:49
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Csak képzeld el, ha jönne hozzád valami fontos ügyben a gyermekedhez, és lemondaná, hogy most mégsem jó, most egy 8 hetes kismamának kell kiskönyvet kiállítani... Háát, ez sem tetszene biztos. A boltba is akkor jársz ha nyitva van, a dokiknak is van rendelési ideje, stb... ez alól kitérni sürgős esetben... na de egy kiskönyv ?!
2011. febr. 15. 15:51
 8/19 anonim ***** válasza:

Én imádom a védőnőmet!!! Egy angyal :]]] Szó szerint!!!

Bármit kérdezek, szeretnék, azonnal segítőkész. Türelmes, mindent elmagyaráz és ami a legfontosabb (számomra), nem hozza rád rögtön a frászt, hogy gond van, nem úgy beszél, hogy nem érted meg!

Akit viszont lecserélnék, az a doki a védőnőnél, aki fogalmam sincs, hogy mit keres ott !!! (?! Sok ismerősömtől hallottam, hogy náluk nem volt ott doki)

Biztos van valami célja .. de nekem ő cseppet sem vált még hasznomra és nem is fog. Azért van a szülész orvos, akit felfogadtam, hogy vele beszéljem meg a dolgokat.

18 hetes km.

2011. febr. 15. 15:55
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Komolyan úgy gondoltad, odaszólsz, mennél a kiskönyvért, amikor te ráérsz, ő meg tegye szabaddá magát.

Miért akarod te beosztani az ő idejét? Nyilván van neki egyéb dolga is, nem arra vár, hogy kismamáknak mikor van kedvük beugrani hozzá.

A másik a gyerekorvos nem hiszem, hogy kiskönyveket állítana ki.

Harmadik 8 hetes terhesen annyira nem nézhetett a doki, miért nincs kiskönyved, hiszen tételezzük fel megállapította a terhességet, ekkor még nyilván nincs kiskönyved, a következő vizsgálat, amit a kiskönyvbe be kell jegyezni a 12 hetes ultrahang illetve a vérvizsgálat eredménye. De 8 hetes terhesen a doki nem sok mindent ír be a kiskönyvbe és el tud látni kiskönyv nélkül is.

Igen én is azt gondolom, önző hisztérika vagy, és ez van, nem mindenki ugrál úgy, ahogy te fütyülsz- illetve az a véleményem a védőnő nem ezért van ott. Ha mások meg tudják oldani, neked is meg kéne tudni.

2011. febr. 15. 16:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Nézz vissza rá. Én 17 hetes vagyok és nincs még.
2011. febr. 15. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!