17 hetes terhes vagyok és az orvosom a kisbabán agyában cisztát talált (4,5mm). Mik lehetnek a kilátásaink? Mennyi az esélye h felszívódjon? És ha nem fog, akkor milyen baja lehet a kisbabámnak?
-kombinált teszt eredményem: down: 1:16000, edwards:1:50000. Az afp-nk még nem jött meg, annyit tudok h nem lett rossz az eredmény, mert akkor hívták volna már a terhesgondozót.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Szia!! Hogy vagytok???
Írj majd mi volt!!!
Levették a mintát, nem fájt, inkább kellemetlen volt. Nagyon szomorú vagyok. Nem tudom elhinni baja lehet, már minden nap határozottan érzem a mozgását.
Kb 3 hét múlva lesz eredmény! Ha telefonon hívnak baj va, ha postán kapom meg, akkor valószínű nincsen.
Szia! Köszönöm,hogy írtál.
Azóta megszületett a kisfiúnk :))))))))))))))))))))))))már 9 hónapos, örökmozgó, vidám, nyugodt kis drágaság :))))
A magzatvíz eredménye negatív volt szerencsére.
A ciszta felszívódott ha jól emlékszem a 28. hétre.
Viszont vesetágulata is van/volt,meg a jobb oldali veséje kétüregű (fejlődési rendellenesség, de működik neki) A tágulatai is kezdenek összemenni,már csak a jobb oldalon láttak neki.
A ciszta miatt sokat gondolok rá, h a fejecskéjében rendben van e minden. Most készülünk menni az orvosunkhoz és akkor meg fogom említeni neki, hogy sokszor van h rázza a fejét,úgy mint amikor mi "nem-et" intünk a fejünkkel. Meg a bal oldali kézfejét is mozgatja akkor fel-le. Igazából nem tudom h ez egy rossz szokás-e, de azért az előzményekre való tekintettel rá fogok kérdezni,nehogy valami idegrendszeri probléma legyen.
De ezt leszámítva rendben vagyunk :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!