17 hetes terhes vagyok és az orvosom a kisbabán agyában cisztát talált (4,5mm). Mik lehetnek a kilátásaink? Mennyi az esélye h felszívódjon? És ha nem fog, akkor milyen baja lehet a kisbabámnak?
-kombinált teszt eredményem: down: 1:16000, edwards:1:50000. Az afp-nk még nem jött meg, annyit tudok h nem lett rossz az eredmény, mert akkor hívták volna már a terhesgondozót.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
LÁNYOK! Nektek mennyi lett az afp-tek?
Mert megvan az enyém, a dokim szerint rendben van, de én tartok attól, h ez igencsak alacsony, és ha hozzáteszem még a cisztát is a baba agyában....hát igencsak nem vagyok nyugodt!
Afp: 31,5 ng/ml
Mom: 0,87
Kérlek, írjátok meg a tiéteket!
Köszönöm!
Sziasztok!
Sajnálom, hogy így jártatok, de nagyon örülök, hogy végül mindenkinek megoldódott.
Én 8.-án megyek Hajdú Krisztinához és nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Egy 17 hetes kismama, aki sajnos egyedül várja kisbabáját.
Mindenkinek szép babavárós napokat és jó egészséget kívánok!!!
Köszönöm, h írtatok. Hétfőn 1-re van időpontom dr. Hajdú Krisztinához. Nem bírom megvárni, h esetleg tovább küldjenek a Sote-ra,meg hogy őszinte legyek, nem is akarok oda menni, ha nem muszáj, mert a kisfiammal 2 évvel ezelőtt már voltunk ott (az afp-nk lett magas). Remélem a dr.nő tényleg megbízható.
Ha valaki járt már nála le tudná írni, hogy hogy működnek nála a dolgok? Mennyi ideig ultrahangoz? A férjem bejöhet velem? Mert gondolom a kisfiam nem, mondjuk ő ki sem bírná, de jó lenne ha a férjem bent lehetne!
Szia!!
Hidd el megbízható a doktornő...uh olyan fél óra kb.
Szerintem a kisfiad is beviheted velünk az 1 éves kislányunk is bent volt és semmi gond nem volt!
Sima uh -val végig nézi a babát és ennyi :)) ne izgulj!! A leleteidet vidd magaddal! (12 hetes, 16 hetes)
Aztán közben ő mindent elmond!!! Hidd el h nem lsz baj !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem fog tovább küldeni, meg magzatvízvételt sem javasolni...(persze felajánlja h ha ti akarjátok akkor lehet de sztem felesleges)..
Drukkolok!!!!! majd írj!!!!
Ma voltunk a dr.nőnél, tényleg nagyon kedves, ahogy írtátok!
Viszont felajánlotta a magzatvízminta-vétel, mert sajnos 2 cisztát talált, meg a pici veséjében is van valami tágulat :(((((( Nagyon el vagyok keseredve, holnap megyünk is hozzá az áek-be. A dr.nő után elviharoztunk az orvosomhoz is, aki azt mondta h ne mondjak semmit, ő is megnézi és sajnos ő is ezeket a dolgokat látta és mindenképpen javasolja a mintavételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!