Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El vagyok tiltva a szextől....

El vagyok tiltva a szextől. Viszont többször van, hogy álmomban bizony szexelek, és orgazmusom is van. De utána begörcsölök, ez baj?

Figyelt kérdés
Mit tudok tenni szerintetek? ( 6 hetes vagyok)
2008. jan. 31. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
26%

Azért álmodsz róla, mert olyan erősen vágysz rá, és hát orgazmus után van méhösszehúzódás, amitől el vagy tiltva.Egyrészt nem tudom szedsz-e magnéziumot, beszéld meg a dokival, kellene, másrészt meg próbáld megértetni m,agaddal, mi az ami miatt el vagy tiltva a szextől,és hogy el kell fogadnod a babád életéért , hogy jelenleg ez van, nem tudsz mit tenni,próbáld elterelni a figyelmed,ha nem fogsz olyan erősen vágyni rá, akkor az álmaid sem lesznek ilyen erősek.Én is el vagyok tíltva, én sem vagyok fából, de ha van szexuális töltésű álmom, nem jár a valóságban orgazmussal.Magaddal kell ezt a dolgot rendbetenni,gondolom orvossal nem igazán akarod megbeszélni,meg nagyon nem tudna mit mondani.Viszont ha sokat görcsölgetsz, tényleg kellene magnézium.

Remélem nem bántottalak meg, de magunknak kell parancsolnunk.

14 hetes kismama

2008. jan. 31. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia..sajna en nem hiszem, hogy tehetsz ellene semmit.

Engem nem tiltott el a doki de en ugy dontottem, hogy kivarom a 6 hetet addig semmi szex.Megse sikerult mert almodtam es ugyanugy jartam mint te.

Szerintem kerj tanacsot es ne szegyeld magad emiatt....ez van es nem tehetsz rolla...de ugyanakkor teny, hogy meg kell oldani.Sok sikert es vigyazz magatokra, 17 hetes kismama

2008. jan. 31. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nagyon nem tudsz mást tenni, mint valóban kikérni a dokid véleményét, aki valószínűleg magnéziumot fog szedetni veled (vagy növeli az adagot). Ezen ne stresszelj szerintem, mert az károsabb. Az első válaszolónak üzenem, hogy mindegy gyakorlatilag, hogy valaki napközben foglalkozik-e a gondolattal vagy sem, ez nem tudatos, és nem tudja kiiktatni a hasonló jellegű álmokat, azt meg végképp nem, hogy orgazmusa legyen álmában.
2008. jan. 31. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!