Mennyire biztosan szűri ki a betegségeket a 12. héten történő vizsgálat? Vagy célszerű magánvizsgálatokat is végeztetni?
Szia!huu ez elég furi tényleg amiket írsz,szerintem ..nem vagyok ennek a híve,de most még van időd és keress másik dokit.6hetesen még egy kis babszemecske látszik,fölösleges dvd..azt már olyan 12hét után esetleg ,de a 4d-sről én azt hallottam,hogy ha van pénzed 2szer érdemes egyszer 19hét körül meg egyszer 35hét körül..9hetesen még nem lesznek pontos eredmények a down szűrést illetően,nem hiába van a 12hetes kor megadva.Nekem is felajánlották az integrált szűrést ami 25e ft,de mi megbeszéltük a párommal csak akkor csin.meg ha a 12hetes és 18hetes eredméynek nem lesznek jók.Szerencsére a 12hetes teljesen jó lett.3mm alatt kell lennie a nyaki redő nagyságnak,nekünk 1.6lett-ez tökéletes.Ha esetleg a családotokban volt-van down kóros akkor mindenképpen érdemes megcsináltatni az integráltat(vérből mutatják ki),mert az 94%os eredményt ad,amíg a sima uh szűréseknél csak 80-82%os.
De addig is van még kb 3 heted ha jól számolom,ne ezen forogj,hogy valami baja lenne a kicsinek,hidd el szép egészséges lesz.A doki kérdést én fontolóra venném ,mert ha már a legelején rossz érzéseid vannak,hidd el azok be fognak igazolódni valamilyen formában és ebben az esetben nem csak magadról hanem a babádról is szó van,szval sztem nézelődj,addig is boldog babavárárst kívánok.Egy 17hetes kismama
Szia!
Én is azt tudom mondani,hogy ha nem bízol a dokiban,akkor válassz másikat!Én itt vagyok 24 hetesen és nincs még doki,és azt sem tudom,hogy hol fogok szülni,mert éppen kórházakat vonogatnak össze.Mondjuk én nem vagyok túl szívbajos,és várok még.
Szerintem is ráérsz még ezzel foglalkozni,ha valami nincs rendben.Én is ismrek olyat,akinek minden szépen látszott UHn és nyitott gerinc lett a vége,de ő csak egy a másik több száz kismama közül,akinek végig minden rendben volt és most is minden redben van.Ha meg valamivel nem értesz egyet,lásd DVD,akkor szívbaj nélkül mondj nemet.Ő csak felajánlja,mert ez a dolga,és hidd el,van,aki 6 hetesen is elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!