24 hetes vagyok ma. A babám régota mocorog de nem rug erösen. Csak "kislányosan". Igy sokszor elsem tudom dönteni hogy ez egy rugás vagy kézzel üt. Normális ez?
Figyelt kérdés
Rendbe lehet a lába?Vagy csak sok lehet neki még a hely?Vagy ilyen kis nyugodt?Én örülök hogy nem rugja szét a vesémet...
Viszont az utobbi 2 uh-on mindig fel volt huzva a lábia és nem láttam hogy mozgatná.A kezeit láttam hogy mozgatta.
Már 9 hete mocrog de eddig csak párszor rugodt erösebbet.
2009. febr. 12. 08:55
1/3 anonim válasza:
Ne izgulj,én is így voltam.Már a 13.héttől éreztem,de nagyon oda kellett figyelni.Talán most úgy egy hete kezdtem érezni,hogy"jobban,erősebben"mocorog,de még így sem éri utól az előző babucim mozgását,biztos vastagodott a hasfalam...Az UH-on nekem is úgy kellett piszkálni,hogy egy kicsit megmozduljon,mutassa magát,szépen törökülésben el volt a maga kis helyén és még be is mutatott,hogy ezt nektek hagyjatok békén!Igen az mind igaz lehet,amit leírtál még van sok helye,tehát nem minden mozgását érezzük,meg köze van a nyugodtságához is.Én meg figyeltem,hogy pl. ebéd után ahogy azt a rendes babuciknak kell lecsendesedik/ebéd utáni alvás/.Főként evésekkor és este amikor lepihenek tévézni,akkor indul be.Szóval fel a fejjel,lesz még olyan időszak is ,amikor azt mondjuk,ugyan mikor pihen egy kicsit?Kellemes babavárást! 23hetes
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!Remélem ilyenek maradnak bent és majd kint is!:-)
Neked is minden jot!
2009. febr. 12. 09:32
3/3 anonim válasza:
Szia, én is 24 hetes vagyok kislányt várok, és eddig nekem se rugta le a vesém, ha érezni akarom hogy mozog akkor többnyire le kell feküdjek, és még akkor se érezném hogy hú mekkorát rug, csak olyan csajosan kicsit ütöget aztán kész.Lehet tényleg ilyen nyugodt babák:)
Jövőhéten megyünk 4D-re, az megnyugtató lesz.
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!