Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lehet császár mellett...

Nem lehet császár mellett dönteni?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm a minap azt mondta, hogy pár éve nem lehet önkényesen a császármetszés mellett dönteni, az orvosok csak akkor végzik el a császármetszést, ha az édesanya nem képes természetes módon világra hozni a babát. Szzerintem ez badarság. Vagy tényleg így van?
2011. febr. 5. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
már mért lehetne egyáltalán önkéntesen dönteni?
2011. febr. 5. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom,hogy nem lehet választani!Azt szokták mondani,hogy nem szabad belevágni egy egészséges testbe ha nincs rá ok!
2011. febr. 5. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván volt és van az a pénz és volt és van az az orvos aki hajlandó úgy lepapírozni a dolgot, hogy előre tervezett császármetszés feltételei meg legyenek.Az előre tervezett császár kérdéséről nem egy orvos dönt egy személyben, ahhoz még egy orvos (általában az osztályvezető) aláírása is kell.
2011. febr. 5. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ha van elég pénzed, bármit lehet :(

de a császármetszés egy műtét, rengeteg komplikáció felmerülhet, nagyobb a kockázat, mint a hüvelyi, spontán szülésnél.

2011. febr. 5. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
egyre tobb orszagban lehet kerni es sok orvos itt is megcsinalja keresre csak sok vele a papirmunka
2011. febr. 5. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Onnantól kezdve, hogy rá vagy kényszerítve a magándokihoz járásra, szerintem azt kérsz, amit csak akarsz. Nekem az első császár lett, fájásgyengeség miatt. Most babát várok, 20 hónap lesz a két szülés között, eszembe sem jutna, hogy kockáztassam a baba életét és a saját egészségemet egy hüvelyi szüléssel. Túl sok a para a császár körül, nincs azzal semmi baj, pont olyan, mint a hüvelyi. Szóval szerintem - mivel fizetsz - azt kérsz, amit akarsz. És ettől nem leszel rosszabb anya.
2011. febr. 5. 13:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Törvény van erre vonatkozólag?
2011. febr. 5. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jöjjön ott világra,ahol erre ki vagyunk találva. Azt viszont nem vitatom,hogy a baba egészsége szempontjából csak előnyökkel jár a császár!
2011. febr. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!