Nem lehet császár mellett dönteni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm a minap azt mondta, hogy pár éve nem lehet önkényesen a császármetszés mellett dönteni, az orvosok csak akkor végzik el a császármetszést, ha az édesanya nem képes természetes módon világra hozni a babát. Szzerintem ez badarság. Vagy tényleg így van?2011. febr. 5. 11:55
1/8 anonim válasza:
már mért lehetne egyáltalán önkéntesen dönteni?
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy nem lehet választani!Azt szokták mondani,hogy nem szabad belevágni egy egészséges testbe ha nincs rá ok!
3/8 anonim válasza:
Nyilván volt és van az a pénz és volt és van az az orvos aki hajlandó úgy lepapírozni a dolgot, hogy előre tervezett császármetszés feltételei meg legyenek.Az előre tervezett császár kérdéséről nem egy orvos dönt egy személyben, ahhoz még egy orvos (általában az osztályvezető) aláírása is kell.
4/8 anonim válasza:
ha van elég pénzed, bármit lehet :(
de a császármetszés egy műtét, rengeteg komplikáció felmerülhet, nagyobb a kockázat, mint a hüvelyi, spontán szülésnél.
5/8 anonim válasza:
egyre tobb orszagban lehet kerni es sok orvos itt is megcsinalja keresre csak sok vele a papirmunka
6/8 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy rá vagy kényszerítve a magándokihoz járásra, szerintem azt kérsz, amit csak akarsz. Nekem az első császár lett, fájásgyengeség miatt. Most babát várok, 20 hónap lesz a két szülés között, eszembe sem jutna, hogy kockáztassam a baba életét és a saját egészségemet egy hüvelyi szüléssel. Túl sok a para a császár körül, nincs azzal semmi baj, pont olyan, mint a hüvelyi. Szóval szerintem - mivel fizetsz - azt kérsz, amit akarsz. És ettől nem leszel rosszabb anya.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Törvény van erre vonatkozólag?
2011. febr. 5. 15:10
8/8 anonim válasza:
Szerintem jöjjön ott világra,ahol erre ki vagyunk találva. Azt viszont nem vitatom,hogy a baba egészsége szempontjából csak előnyökkel jár a császár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!