Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerterhes vagyok. A 12. heti...

Ikerterhes vagyok. A 12. heti uh-on azt mondták, hogy az egyik babának a tarkóredője 1,7, a másiké 2,6. Aggódjak?

Figyelt kérdés
Elküldtek genetikushoz, ő is lemérte, megnézte van orrcsonjuk, de azért kell mennem magzatvizvételre, ami 4 hét múlva van. Addigra totál kikészülök. Kombinált teszt, integrált tesz ikertherhesség miatt nem érdemes csináltatni. Nagyon félek hogy beteg az egyik babám....nyugtassatok meg,hogy ilyen értékekkel is lehetnek egészségesek...
2011. febr. 14. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mostanra már biztosan kiderült, hogy minden rendben, ugye?:)

2011. márc. 25. 09:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Aranyosak vagytok,hogy érdeklődtök. Képzeljétek elmentem magzatvíz vizsgálatra, 3 hete voltam. Pont ma érdeklődtem telefonon, de még mindig nincsen eredmény, talán jövő héten csütörtökön. Erről ennyit,hogy ha baj van akkor két héten belül telefonálnak, mert ezt mondták. Rákérdeztem,hogy ha baj lett volna akkor már telefonáltak volna, és azt mondták,hogy nem, mert még nincs eredmény.

Amúgy tegnap voltam 18. heti genetikai uh-on 4D-sen, és ott teljesen rendben találtak mindent. Hát remélem....

Amúgy elgondolkodtam egy kicsit,hogy ha kétpetéjű ikreim vannak, az azt jelenti,mintha két külön terhességem lenne, csak egy időben születik. Nem? Akkor miért ne lehetne, az egyiknek más mint a másiknak?????

Amúgy fiaim lesznek :)

2011. márc. 25. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Biztos nincs semmi gond. Igen, a kétpetéjü terhesség az ilyen, mintha csak sima testvérek lennének, csak egyidőben születnek, úgyhogy simán lehet különböző a méretük.

Gratulálok a fiúkhoz! További boldog babavárást kívánok!

2011. márc. 25. 12:34
 14/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Akit érdekel: minden okés a genetikán.

Köszi az érdeklődést, és mindenkinek jó babavárást kívánok!

Szilvi

2011. márc. 31. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon örülünk!:) További szép (és problémamentes) babavárást! Gratula a Fiúkhoz!:) Mi lesz a nevük?
2011. ápr. 1. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!