Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17+3 napos ikerterhes vagyok!...

17+3 napos ikerterhes vagyok! Néha fájdogál a hasam és még nem nagyon érzem őket lehet valami baj?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben én biztos, hogy dokihoz mennék. Ha bármilyen fájdalmad van, akkor az nem feltétlen normális. (Bár lehet az is, hogy csak nő a méhed, és ezért fáj, de biztos, ami biztos inkább lásson egy doki)

Az, hogy még nem érzed őket mozogni, szerintem nem baj, reméljük hamarosan kirúgják majd az oldalad.

2011. júl. 21. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nincs más megoldás, hívj egy taxit és menj el az orvosodhoz, ügyeletre, ami van. Inkább lásson orvos, és mondja azt, hogy felesleges volt bemenned, minthogy baj legyen. Ne várj vele. Itt senki sem tud neked okosabbat mondani annál, hogy keresd fel az orvost.

2 pici életről van szó, meg a saját egészségedről, boldogságodról. Ennyit megtehetsz érte, nem?

Kívánom, hogy minden rendben legyen!

2011. júl. 21. 11:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ikerterhes vagyok. Nekem is fájt/fáj a pocim, mert sokkal intenzívebben érzünk mindent, mivel két baba fejlődik egyszerre. Valószínű csak a méhed és a szalagok nyúlnak, ez azért fájdalommal jár. Pihenj sokat, ne erőltesd magad!

A mozgás miatt ne aggódj, én 19 hetesen éreztem meg őket először.

Remélem, nincs semmi probléma!

23 hetes ikerterhes kismami

2011. júl. 21. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!