Másnak az anyukája sem szeretne több unokát? Vagy csak az enyém ilyen?
Második babámat várom, kisfiú lesz, kb. 2 hónap múlva megszületik. Lányom akkor 21 hós lesz. Egyszer a napokban megemlítettem anyukámnak, hogy lehet, hogy szeretnénk harmadik babát, mire kiakadt és azt mondta minek az már neked?!Lesz egy lányod és egy fiad is, nem elég?
Elég rosszul esett(finoman fogalmazva)! Bár neki az is időbe tellett, amíg megszokta a gondolatot, hogy ismét terhes vagyok, pedig konkrétan terveztük mindkét babát(ovulációs teszttel).
Az unokákkal nem kell foglalkoznia túl sokat, mivel reggeltől estig dolgozik, így nem is számíthatok rá.
Más is járt már így?Mit tettetek?
nálunk is tegnap mutatta ki anyos hogy nem érdekli a dolog!
Mutattam a 12 hetes UH-t erre, még rá se nézett, és mondja, hogy úgy se lát ebből semmit! (szépen kivehető a baba kobakja, a pocika, a két keze és a két lába! tiszta a kép) Rá se pillantott!
Mi anyósomnak jelentettük be először (3hónaposan),h jön a 2.unokája,és együtt sírtunk,örült neki nagyon.Saját szüleimnek nem mertem bejelenteni,pedig az első unokájukat úgy várták,mindig kérdezték hogy vagyok,mikor akar már megszületni,stb...
De augusztusban bejelentettük nekik,és nem szóltak semmit,pedig én a meghatottságtól el is sírtam magam (fél évet próbálkoztunk mire összejött,egy örökkévalóságnak tűnt,és tudták ők is a projektet).Erre annyit mondott,h sejtettem,arra vártam mikor mondod el.Apu nem reagált semmit.Na most anyósoméktól több szeretetet kaptam ez ügyben,mint saját anyáméktól.Azóta se különösebben hatja meg őket,vagy nem mutatják ki,pedig egy hónap múlva megszületik az egyetlen lány unoka a családban... :)
Úristen, milyen nagyszülők vannak!!!! Ezt olyan hihetetlen olvasni!!
Már a kérdezőé se semmi, de ez kedves utolsó, díjnyertes, gratulálok az erődhöz, hogy még szóbaálltok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!