Le van már ereszkedve a pocim? Kép csat.
Figyelt kérdés
Szerintetek le van már ereszkedve? Szoktam szinte hetente fényképezni,és kicsit mintha más lenne (aztán lehet nem),ezért kérdezlek titeket,kivülállókat... Párom szerint mintha lejjebb lenne.
Köszi
35+4 hkm
2011. febr. 14. 09:59
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy volt ennél feljebb is, de így a kép alapján nem mondanám.
2/8 anonim válasza:
Annyira én sem értek hozzá, de nem tűnik úgy.
3/8 anonim válasza:
Gratulálok a pocakodhoz, nagyon szép. Alakul a dolog szerintem. Ha be tudod tenni a melled és a hasad közé a kezedet, akkor már leereszkedett. De a könnyebb légzésből is lehet érezni. Nálam legalábbis úgy volt. Könnyű szülést neked.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.
Hát,a légzés nem tűnik úgy,h mintha könnyebb lenne,sőt a gyomorsav sem... Na mindegy,csak gondoltam megkérdezem,mivel nekem minden kép olyan egyforma... :)
2011. febr. 14. 10:23
5/8 anonim válasza:
Ez a pocak még nincs leereszkedve :)) még nagyon fent van! Gartula!
6/8 anonim válasza:
Nincs még leereszkedve szerintem sem. Nekem is kb így áll a helyzet. Első baba?
35 hkm
7/8 A kérdező kommentje:
Második lesz a tündérke. Már van egy 2,5 éves fiam! :)
És mikor kezd leereszkedni,kb? Vagy ezt nem lehet így meghatározni?
Köszi a válaszokat.
2011. febr. 14. 13:15
8/8 anonim válasza:
A nővéremnek le se ereszkedett egyik sem a háromból, csak a szülés napján. Az első gyerekek hamarabb ereszkednek le, a továbbiak nem sokkal a szülés előtt, vagy aznap. (én legalábbis így tudom) Az én hasam a 35. héten ereszkedett le annyira, hogy húha, befért az egész kezem a mellem és ahasam közé. és igaza van az előttem írónak, a levegővétel ezerszer könnyebb. De engem meg kellett császározni 37. héten és hiába volt beékelődve a feje, nem tudott volna megszületni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!