Normális a pocim mérete? Kép lent.
Véleményeket szeretnék, szerintetek megfelelő a pocim mérete? Most vagyok 9 hetes és 4 napos. Nem volt még uh-m, holnap lesz, igy nem tudni, esetleg 2 baba-e. 172cm és 76kg-val kezdődött a terhességem! Most 80 kg vagyok!
Azért a súlyodra vigyázz! Az első 12 hétben nem kellene egy pár kilónál többet hizni, mert akkor mi lesz a végén???
Jó babavárást ;)
Nyilvan megharagudnal erte, ha azt mondanam, hogy nem normalis, mert mindegy, hogy masodik baba, de az elso trimeszterben nem igazan kellene lennie meg pocaknak sem.
Ami van, az a puffadastol van, foleg estere, reggel meg amitt sem kell lennie, illetve a testtartastol, ezt kiegeszitve azzal, hogy a legtobb kismama a terhesseg tudata miatt mar egyaltalan nem hasznalja a hasizmat megfeleloen, kiengedi a pocakjat.
De vegulis mivel te kerdezted es igy kerdezted, igy gondolom nem baj, ha leirom a velemenyemet.
Erdekessegkeppen csinalnal ugy fotot egyik REGGEL, hogy normalisan, egyenes hattal allsz es hasznalod annyira a hasizmaidat, mint amikor nem vagy kismama? Nem kell behuzni, csak nem kinyomni, hanem normalisan tartani.
Erdekessegkeppen kivancsi lennek ra, szerintem a tobbiek is megneznek.
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!