Normális a pocim mérete? Kép lent.
Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék, szerintetek megfelelő a pocim mérete? Most vagyok 9 hetes és 4 napos. Nem volt még uh-m, holnap lesz, igy nem tudni, esetleg 2 baba-e. 172cm és 76kg-val kezdődött a terhességem! Most 80 kg vagyok!
2011. okt. 17. 11:55
11/21 anonim válasza:
Erdekes amit irtatok, engem is elgondolkoztatott. Nekem is volt mar legalabb ekkora de lehet hogy meg nagyobb is a pocakom ennyi idosen. Masodik baba es nem ikrek. Barmi is az oka boldog babavarast kivanok!
13/21 anonim válasza:
Huu, én azt hittem legalább 17-18 hete vagy :) Lehet a puffadás vagy több baba? kíváncsi vagyok? :)
14/21 anonim válasza:
nagyon nagy poci,vároma holnapi beszámolódat :D
16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Először is, a reggeli pociképem : [link]
Megvolt az uh. 10 hetes,egy pocaklakó! Doki szerint nem baj, hogy ekkora a pocim. Azt mondta, szép nagy baba, ha nem tudná, akkor azt mondaná, hogy 11-12 hetes! Dehát ez nem "jönne" ki, mivel aug 11-én volt utcsó mensim! Köszönöm mindenkinek, hogy velem izgultatok!!
2011. okt. 18. 12:40
17/21 anonim válasza:
Nekem augusztus 12.-én volt az utolsó mensim, de semmi sem látszódik. Pedig de jó lenne már :)
Gratulálok :)
19/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti, nekem az első terhességemmel 16 hetesen kezdett ez szoritani a nadrág. Most meg.. fog látszani neked is. Jó babavárást! Jaj, akkor egy időben szülünk? :-))) Hol laksz?
2011. okt. 18. 16:43
20/21 anonim válasza:
Igen :)Heves megyében lakom. Gyöngyösön fogok szülni :) Május 18. a várható időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!