Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mondták meg sima 2d-s...

Kinek mondták meg sima 2d-s ultrahangon a 12. héten, hogy kislánya lesz?

Figyelt kérdés
És bejött?
2011. febr. 13. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem mondták. Nem jött be, fiú lett. :-)

Hozzáteszem, hogy a következő uh-n már mondták, hogy tévedtek, és utána már csak fiút mondtak.

2011. febr. 13. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiút is nehéz megmondani 12 hetesen nehogy a lányt.Azt késöbb szokták megmondani mert abból még bármi lehet.Ha nekem a 12 hetin mondanák h kislány nem élném bele magam.Szerintem még várj vele kb a 14-16 hétig:)
2011. febr. 13. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem lányom volt a 20. hétig. Utána egyszer csak kinőtt a kukija, és fiú lett belőle :D:D Szóval a 12. heti, de még a 18. heti UH is tévedhet!
2011. febr. 13. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 12 hetesen mondták, hogy 70-80%, hogy lány lesz. Aztán végig lányt mondtak, és tényleg az lett, most 4 hónapos a kis cunás. :)

Amúgy én nem mertem elhinni, csak amikor már 4x mondták, hogy lány, nem akartam addig beleélni magam.

2011. febr. 14. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk a 16. heti 4D-n mondták azt, hogy kislány, de még ne éljük bele magunkat, várjuk meg a következő uh-t. 18. héten el kellett mennünk megint 4D-re, ott egy másik orvos mondta, hogy ő kislányt lát:) Azóta nem voltunk, majd hétfőn megyünk, reméljük kislány marad, mert ma érkezik meg a csoda lila babakocsi, de ha kisfiú lesz belőle, akkor sem keseredünk el:), csak fura lesz, mert eddig Lilinek hívtuk;)

Amúgy 2d-sen szerintem 12. héten nem tudják még megmondani..

2011. febr. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!