Szerintetek lehet még olyan lapos a hasam mint császározás előtt?
Figyelt kérdés
A 37 héten császároztak meg Toxémia miatt.
8 hete császároztak meg.
Összesen 9 kg maradt rajtam ebből még van rajtam most 6kg felesleg.Szűlés elött szép lapos hasam volt.Most viszont még 8 hét után is van egy kicsi hasam.
Szerintetek fog még vissza húzodni a hasam?Lehet még lapos császár után is?Másnak is kell több idő hogy olyan legyen hasa mint szülés elött?
2011. febr. 13. 01:58
1/5 anonim válasza:
Amint lehet, kezdj el óvatosan edzeni, és újra szép lesz a hasad:)
2/5 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos után is olyan mintha 4-5 hónapos terhes lennék:(!De hátha Neked szerencséd lesz!Pedig a súlyom kevesebb,mint terhesség előtt!
3/5 anonim válasza:
Nekem is olyan nagy maradt a hasam mintha 4 hónapos lennénk! Én akármit kipróbáltam,semmi nem segített! Másfél éve szültem!
4/5 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan lett 5 hónap alatt a hasam, mint volt. Bár a csípőm, meg a fenekem nőtt. :-(
A felsőim mind jók rám, a nadrágjaim egy sem. Pedig már csak 4 kg plusz van rajtam. Azthiszem valahogy átalakult a testem.
Ja és nem sok mindent csináltam a hasamért.
5/5 anonim válasza:
par het mulva el lehet ezdeni egy kicsit tornazi es az nagyon sokat fog segiteni...en 3 honappal a szules utan edzettem es mire a babom 6 honapos lett mar lapos volt a hasam de meg mindig nem volt olyan mint szules elott. most hogy mar eltelt 2 eve azt mondhatom hogy az edzes meghozta gyumolcset mert laposabb a hasam mint valaha. nem szabad elkeseredni mert meg nagyon frissen szultel es az elso 1 evben meg regeneralodik sokata has. a lenyeg az hogy tenni kell erte mert kis tornaval es egeszseges taplalkozassal sikerulni fog...amire meg szukseg lesz az sok turelem...sajnos nem megy ez egyik naprol a masikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!