Több fehér folyás normális?
19 hetes vagyok. most nőtt meg a fehér folyás mennyisége, nem viszket, nincs szaga, csak zavaró számomra. szerintetek normális ez???
előre is köszi!
Igen normális,ne aggódj,ha megnyugtat legközelebb említsd meg a dokinak, de hidd el ezzel jár.Én nagyon szeretem a Lactacyd mosakodógélt, felfrissít,és tényleg jó érzés.Sajnos a tisztasági betét elkerülhetetlen,keress olyat, ami kényelmes, mert én elég sokfajtától viszketek.
Boldog Babavárást!
14 hetes kismama
Szia!
Nyugodj meg, normális :))), onnan tudom ilyen biztosan, hogy a legutóbbi vizsgálat alkalmával a nőgyógyászom külön is megemlítette. Én minden nap tisztasági betétet használok, így nem annyira kényelmetlen.
Üdv.: 21 hetes kismami
Normális:)
Amíg fehér, nem szines, szagtalan, és nem okoz vizsketést, semmi gond:)
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Nekem sajnos már szinte menstruáció szintű a folyásom, de a dokim szerint ez normális. Igaz, én már 37 hetes vagyok.
Viszont a védőnőm említette, hogy a gyermekágyi időszakban is várható lesz, úgyhogy sajnos nem szabadulunk tőle olyan könnyen. :(
úúú, köszi lányok a gyors válaszokat! :) megnyugodtam :). ezek szerint akkor mégsem szabadulunk a betétektől :)))), fene, pedig eddig úgy élveztem, hogy no betét :DDDD.
mégegyszer köfffiii :)
pusza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!