Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem még aktívan a...

Miért nem érzem még aktívan a babám? Már a 29. hétben vagyok de még soha nem "rugta le a vesémet". Mikor fog már olyan igazán jó erőseket rugni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egyéni adottság.Én 27 hetes vagyok,de már pár hete szó szerint fáj ahogy rúg!A vesémet nem igen rúgja le mivel fejjel lefelé van de a bordáimat nem kíméli.Amúgy is vékony alkatú vagyok és csak hasra hízok így eléggé feszül a bőr is rajta hát még amikor a lábait kinyomja..
2009. febr. 11. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia az enyém is pont ilyen. Inkább mocorgós, finom mozgásai vannak, és nagyon ritkán rúg 1-2-t. Ráadásul rengeteget alszik. Remélem azért ilyen mert nyugodt baba és nem más a baja. Az orvos azt mondta ez teljesen normális, Ő nyugodtabb tipusú.

30hetes

2009. febr. 11. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
mennyit mozog általában?én is veled egykorú terhes vagyok és az én babám sem egyforma erösen rugdos,de lehet hogy neked elöl van a méhlepény és azért nem érzel olyan erös rugásokat.vagy lehet hogy a te babád csak finoman akarja veled tudatni hogy ott van és egyszerüen nem boxolni akar téged.Ha az ultrahangon minden rendben rendszeresen mozog,és egyébként minden ok akkor szerintem nincs miért aggodnod.üdv 30 hetes kismama
2009. febr. 11. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Helló! A 35. hétig nekem sem voltak olyan nagy rugdosások, de utánna beindult. Elkezdte a bal oldalamon nyomogni a lábát, de nagyon ki tudja dugni, csak úgy domborodik puposodik ott, s most 38 hetesen már a fenekét nyomogja a bordáimhoz, az már kellemetlen, s mikor a lábát s a fenekét is egyszerre, na akkor már fordulnom kell, vagy pózt váltanom anyira kellemetlenül feszül, szegényke már nem nagyon fér el mikor nyújtózkodik:)

Ha mellső fali a placenta, akkor kevésbé érezni a baba rugdosását, mert az felveszi a mozgást, s nem érzed, azoknál vannak azok a nagy rugdosások, akinek hátul tapadt meg, s a hasán jobban átlászik ha mozog.

A csuklását is eztán fogod majd csak igazán érzeni, lesz hogy eltart 5-10 percig, s a hasad is úgy fog mozogni, lüktetni mint ahogy ő csuklik!

2009. febr. 11. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!