Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam nyakiredő mérésen....

Ma voltam nyakiredő mérésen. Nem pici a magzat ennyi idősen? Érdemes az AFP előtt más szűrést csináltatnom (integrált, kombinált, . )?

Figyelt kérdés
11 hetes 2 napos vagyok, és az eredmény 1,4 mm lett. A CRL 40 mm. Ezen kívül más adatot nem mértek (orrcsont, koponya, . ) Legközelebb március 18-án kell menni AFP-re (aznap töltöm be a 16. hetet). 26 éves vagyok, és nincsen tudomásom genetikai rendellenességről a családban.
2009. febr. 11. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy a vizsgálattal kapcsolatban, nagyon tudom ajánlani az Istenhegyi géndiagnosztikai központot. Ott csináltathatsz különböző szűréseket, AFP-t, ráadásul pár napon belül megvannak az eredmények, nem kell heteket várni. Genetikai UH-t is érdemes ott csináltatni, szuper a gépük és nagyon-nagyon alaposan átnézik a babát.
2009. febr. 11. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne izgulj,az én babám 11+1 naposan 45 mm volt a nyaki redő pedig 1,2 mm lett.Ne aggódj,szólt volna a doki,ha bármi baj lenne.Mikor legközelebb mentünk uh-ra 15 hetesen,azt mondta a dokim,1 héttel kisebb a koránál a babóca.Most 30 hetesek vagyunk és 2 héttel nagyobb.Szóval a statisztikai adatok nem azt jelentik,hogy minden egyes babának pont akkorának kell lenni az adott héten,mint a táblázatok írják.Én nem csináltattam más szűrést,az afp-n kívül és az jó lett.Minden rendben lesz veletek is!

30 hetes kismama

2009. febr. 11. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem is jó ez a két eredmény, én 13 hetesen voltam akkor volt crl 64 mm, és a tarkóredő 1,7 mm. Szóltak volna, ha valamit nem találnak jónak!

Boldog Babavárást!

Üdv: 24 hetes kismama

2009. febr. 11. 12:07
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én 12+1 naposan voltam nyaki redö mérésen és a nyaki redö csak 1mm-es (Norm.érték.)lett a CRL:55mm-es.Nem mondott semmit rá az orvos csak annyit hogy szépen fejlödünk!!!

13+1 napos kismama

2009. febr. 11. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg egy pár nappal kisebbnek tűnik de ezzel nem kell nagyon foglalkozni. +/-1 hét nem számít. Csak az AFP-nél nem mindegy. Én emiatt javasolnám is, hogy csináltass kombinált vagy integrált tesztet mert az AFP megbízhatatlan és ha véletlenül nem lesz jó az eredményed akkor szaladgálhatsz meg idegeskedhetsz miatta. Egy csomó kismamánál elvégzik a magzatvízvizsálatot a rossz AFP miatt ami vetéléssel is járhat.

Szóval én csináltatnék valamit a helyedben. Voltam is anno kombinált teszten ami nagyon jó lett az AFP-m meg rossz. Úgyhogy így örülök,h. megcsináltattam.

2009. febr. 11. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!