A klasszikus zene pozitívan befolyásolja a magzat fejlődését?
Bizonyított ez?
Ha igen hol olvashatok róla?
Én egyenesen úgy hallottam, hogy intelligensebb lesz :O
Anyám oratóriuménekes, és nekem sem elhanyagolható, de öcsém IQ-ja 130 körül van :)
Most én is éppen a Sevillai Borbélyt hallgattatom velünk :)
Köszi az infót, olvasom máris..
Keresztlányommal az anyja rock-ot hallgatott,mert imádta. 8 éves és átlagon felüli az IQ-ja!
Szóval én nem hiszek benne,hogy a zene befolyásolja!
Lehet, ha komolyzenét hallgatott volna, akkor hiperintelligens lett volna :D:D:D
zene-zene, majdnem egyremegy :)jobb mint a semmi :)
elvileg tényleg jo hatása van, velem nem hallgattatak ilyen zenét, mégis nagy az iq-m (több mint öcsédnek) :) és nagyon szeretem a klasszikus zenét, igaz nem szoktam hallgatni csak nagyon ritkán, hardcore, deathmetal, heavymetalt szoktam hallgatni:D
szerintem a genetika nagyon sokat számit, pl ha egy buta párnak születik gyereke és nagyon hallgattatnak vele klasszikusokat nemhiszem hogy nagyon okosabb lesz mint a szülei. inkább nyugtató hatása van szerintem.
Igen, szerintem is csak a meglévő adottságokat fejlesztheti, amit örököl, de azt szerintem fejleszti. Na majd meglátjuk, kikísérletezem majd, mi a kedvence, és ha megszületik, akkor az majd nyugtató hatással lesz rá ... vagy egyéb. Vicces még egy kicsit, de pl most is, amikor hallgatom ezt az operát, ráz a hideg. és magasabb a pulzusom, meg a hőm is,szóval biztos hat a picire is!
Szerencsétlen mire van kényszerítve 8 mm-es korában ?! :D:D:D:D
persze:-((((((((
Éna falra másztam volna idegességemben, ha klasszikus zenétkellet volna hallgatnom 9 hónpig
sosemszerette, kicsi kormtól kezdve, pedig apám sokszot felett ilyen lemezeket-
Egyszerűen nem szeretem.
azt hallgattam, amit előtte jó kis dance zenéket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!