Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba ugye mozog ha tetszik...

A baba ugye mozog ha tetszik neki valami, és ha nem. Honnan tudom, mikor miért mozog?

Figyelt kérdés
Mert ugye ha pl megilyed is rúg, meg ha tetszi neki valami akkor is mocorog. Honnan tudom, hogy mi az oka a mocorgásnak, vagyis inkább honnan tudom, hogy nemtetszésében mocorog?
2008. jan. 30. 11:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, ha megijed, akkor abbamarad a mocorgás.De sajna nincs még saját tapasztalatom, én is ezt az időt várom már.
2008. jan. 30. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Na ez jó kérdés,ugyan is nekem nagyon aktív babám van sokat mocorog. Éjszaka 3-szor fől kelünk. Napközbe is nagyon sokat mocorog. Este ha lefekszünk fől jön teljesen ködök magasságig, és ott toornázik jobbra ballra, amit szabad szemmel nagyon jól lehet látni, párom mindig azt nézi. Evésnél is mindig fönt van.Sőt valamelyik este csukklott, csak épp akkor lent volt a hólyagomon, és nem volt annyira kellemes.Én nem tudom megállapítani mikor mozog, mert elég sokat mocorog. 28hetes kismama
2008. jan. 30. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!