39 hetesen vehetek egy forró kádfürdőt?
Figyelt kérdés
azért nem annyira forró,hogy égessen,de a melegnél melegebb lenne a víz.Már olyan régóta vágyok rá!Most talán már lehet?2011. febr. 9. 18:44
1/8 anonim 

válasza:

Vehetsz,de nem lepődj meg ha esetleg éjszaka beindul a szülés! :D
Jha és szerintem csak akkor ha zárt a belső méhszáj,ki tudja...
Jó pancsikolást! :)
2/8 anonim 

válasza:

A forró víztől kitágulnak a vérerek és maga a méhlepény is megduzzad. Nemcsak beindulhat a szülés, ez a legkevesebb. De leszakadhat a méhlepény, ami nagyon nagy baj, ugyanis akár el is vérezhet az anyuka. Ezért nem javasolják a kismamáknak a meleg kádfürdőt.... Azt a pár hetet már kibírod. :)
3/8 anonim 

válasza:

Sajnos az a "pár hét" szülés után is még hat hét, amíg nem lehet ülőfürdőt venni. Megértelek, már én is majd meghaltam egy kádban való ücsörgésért, de kitartás! A babóért megéri várni!
4/8 anonim 

válasza:

Jajjjj már én is nagyon szeretnék pancsizni, de nem kockáztatok. Szerintem te se tedd. Nem ajánlják. 36 hkm
5/8 anonim 

válasza:

Nyugodtan, jól fog esni.
Legrosszabb eset?? -- beindul a szülés :) és akkor mi van? Gondolom alig várod, hogy anya legyél :)
6/8 anonim 

válasza:

37 foknál ne legyen melegebb és akkor nem lesz semmi baj!
7/8 anonim 

válasza:

Fürdés után jó szülést!:) Nkem szülés előtt fájt nagyon a derekaom, engedtem egy kis vizet a kádba, de úgy, hogy csak a hátamat érje, az alsó részeket ne. Éjjel beindult a szülés. Bár lehet, hogy már a derékfájás is a szülés előjele volt.
8/8 A kérdező kommentje:
nekem már elég sok jóslóm van,fáj az egész derekam és hasam alja ilyenkor,nagyon rossz már,ezért gondoltam jó egy kicsit ellazulni a kádba.Talán jobb lett kicsit,csak nehéz volt kiszállni:)
Viszont még mindig nem szültem meg!:)
2011. febr. 10. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!