Elmehetek 6 perc szolira ha letakarom a pocim?
Én jártam 10x6 percet a 24.hét környékén állószoliba. Egyberészes fürdőrucit vettem fel és kibéleltem a pocimnál törülközővel, a pántokat pedig lehajtottam :-)
Gyerkőc azóta 4,5 éves, semmi baja nem lett tőle.
Hozzáteszem, hogy borzasztó fehér a bőrőm és közeledett a jó idő, nagyon rosszul éreztem magam a bőrőmben. Rákérdeztem előtte védőnéninél és dokibácsinál, és ennyit, így engedélyeztek.
De a rendszeres, folyamatos szolizást elítélem!
aki terhesen megy szoliba az nem komplett.
Még hogy fürdőruhába, csoda h nem lett baja a gyereknek a pocakodban.
Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen?
15:44-es vagyok. Mi baja lett volna, de őszintén? A sugarak a babához nem értek el, a meleg sem lehetett ellenérv, mivel maxra állítottam a klímát, így inkább fáztam, mint melegem volt. Heti 2x 6 percet mentem, és igen... nekem jólesett, ki merem mondani. És előtte kifejezetten utánaérdeklődtem az arra illetékes személyeknél, mert bármily hihetetlen, de én is féltettem a babám.
Még egyszer elmondom: aki viszont rendszeresen a 9 hónap alatt eljár, azzal én sem értek egyet.
De egyszer-kétszer 6 perc..., kellő odafigyeléssel és rákészüléssel... miért ne?!
"Attól, hogy terhes vagy, még nő is vagy"
És egy nő a szolitól nő? Én kb 16 évesen voltam 2 alkalommal szoliba, azóta sem. Láttam már egy két 30 éves szolizott nőt, hátha ez jelenti a nőt, akkor én nem is akarok nő lenni. Bocs, ezt le kellett írnom.
Én terhesen nem mennék. A havi egy alkalommal 5-6 percnek pedig mi értelme van? Semmi, az ki mint halottnak a csók.
Ma 09.24-es vagyok.
Heti 2x6 perc. Igen. De nem 9 hónapig!!!!!!! Hanem 1 hónapig (mert a 10 alkalmas bérletből az utolsó kettőt fel sem használtam)
És mivel olyan fehér vagyok, mint a hó, ezért nekem ez is használt.
És ha jönnétek azzal, hogy akkor miért nem napozok, hát azért, mert a naptól leégek, a szoliban viszont kaptam egy szép halványbarna színt, ez nekem elég is volt. Legfőképp az önbizalmamnak. És mivel a gyerkőcnek semmi baja nem lett, ezért felesleges támadnotok miatta.
Meg különben is... nem fogok én magyarázkodni, a véleményemet írtam le a kiírt kérdésre. Én sem fikázom azt, aki elutasítja a szolit. Hiszen nem kötelező!
Azért leszel nő a szolitól, mert igényes vagy, erre is ad egy nő, ha erre sem ad, akkor arra sem, h a haja rendezett legyen és ne ősz... és ne hízzon 20-30 kilókat..de sokáig lehet ezt sorolni...
Mellesleg nem azt mondta senki, h rendszeresen kell járni, és úgy kell kinézni mint egy aszott csoki barna öregasszony.....
Egyébként az ilyen nőkről megvan a véleményem. Azt hiszik ezzel lesznek jobb anyák....(gondolok itt arra gyerekkínzásra is, h csak anyatej 1 évig, semmi tea, víz...na de ez más téma) Csak nehogy ketten maradjatok a babával, mint ahogy ezt mostanában sűrűn hallani fórumokon. Bocs de ez a véleményem, akinek nem inge nem veszi.
Még mindig a "szoliba el mertem menni" kismama vagyok.
Bár nem vettem magamra, de azért hozzáteszem, hogy a páromat abszolút nem zavarta volna, ha hófehér maradok. ENGEM zavart, de NAGYON.
Biztos nehéz ezt megérteni egyeseknek. Pedig egyáltalán nem vagyok divatmajom, előtte sem jártam sokat szoliba (évi 1 bérlet), de szeretek csinos lenni, szeretem, ha szép hajam, szép a bőrőm... imádtam csini kismama lenni. Sőt.. még a gyermekemet is imádom, mindent megadtam (megadok) neki, amit lehet, 4 évesen szokott le a ciciről stb., szóval nekem ő és a férjem a mindenem.
Ha valaki kételkedik abban, hogy a gyerekem fontosabb-e a külsőmnél egy kis szolizás miatt, hát egészségére.
Én TUDOM, hogy minden tőlem telhetőt megteszek a kisfiamért, én azt hiszem ennyi elég is. Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!