Hogy bírjátok az egyedül létet a babával, mikor a
párotok dolgozik?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 09:26
1/7 anonim válasza:
Szia!Hát én nehezem,mert nagyon hasfájós a picim,szinte egész nap a kezemben van!Főleg most hogy már kezdik jobban érdekelni a "dolgok" és kevesebbet alszik napközben!12hetes és most van egy fejlődési ugrás nála!Szinte egész nap csak enne,viszont a hasfájást még nem nőttük ki!És még persze náthás is!Ma is dolgozik a párom,egyedül vagyok a babóval és most is itt ül az ölemben!Még pizsiben vagyok mert átöltözni se tudtam tőle!De ez nincs mindig így!Meg szerintem ezt a szutyok időt is érzi azért nyűgösebb!
2009. febr. 10. 09:38
2/7 anonim válasza:
Szia! Rettenetes fura! Egy hete vagyok otthon, mert 33 hetes terhesen már a cipőm is alig bírom felvenni annyira vizesedek. Nem unatkozom éppen, mert van mit csinálnom, készülődnöm bőven, de nincs kihez szólni egész nap. Csak a bébivel beszélgethetek, de ő még nem válaszol. Élményszámba megy, ha emberek közé mehetek. És a nap fénypontja, mikor a párom hazaér. Még jó, hogy szeret beszélgetni.
Hiába, szokni kell a nagy nyugalmat a munkahelyi pörgés és idegbaj után. Nem hiányzik ugyan de nehéz az agyamnak lejjebb kapcsolnia, a közeljövőre koncentrálnia. Most így érzem. Nem tudom másoknak könnyebben megy -e...
2009. febr. 10. 09:40
3/7 anonim válasza:
Az előző vagyok, bocsi, nekem még csak jön a baba hamarosan. Remélem, akkor megváltozik majd a dolog, ha már leköti majd minden energiám... : )) Csak annyira szíven talált a kérdésed, hogy muszáj volt írnom rá!
2009. febr. 10. 09:42
4/7 anonim válasza:
Nehezen... A babám csak max. fél órákat alszik, sosem volt napközben nagy alvó, mióta kijött 2 foga, azóta csak rosszabb. A házimunkákkal hadilábon állok, mindennap csinálok valamit és semmi látszatja sincs. A fiam folyamatos foglalkozást igényel, nem lehet egyedül hagyni 5-10 percnél tovább és néha ez sem elég. Folyamatosan beszélek hozzá, a szám elzsibbad délutánra. A párom morog, hogy szalad a lakás, alig van főtt kaja, pedig ő is sokat segít. Hiába igyekszem, nem jutok egyről a kettőre. Nincs akivel beszéljek, netezni tudok, ha a babám itt fekszik mellettem. Remélem hamar jön a jó idő és akkor többet tudunk csatangolni, a babakocsiban alszik, nézelődik. Hiányzik a társaság, mindig is nyüzsgő voltam. Úgy repülnek a napok, hogy hihetetlen, de mégis olyan monoton az egész. Persze ennek ellenére azért imádom a kisfiam és szeretek vele lenni, csak roppant fárasztó, estére mindig hulla vagyok.
2009. febr. 10. 09:59
5/7 anonim válasza:
2 hónapos a babám, és tőle bármit csinálhatok egész nap, mert vagy alszik vagy nézelődik, nagyon jó baba, sose sír. Még a kajálással se megy el sok idő, mert 5-6 perc alatt elintézi. Tornázgatok, netezgetek, sétálunk a babával, játszok vele, csodálom őt.
Ettől függetlenül a férjem nagyon hiányzik, mert jobb hármasban lenni.
2009. febr. 10. 10:33
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Még nekem is a pociban van a baba,de rettentően rossz itthon egyedül!HA már meglessz biztos leköt majd.
2009. febr. 10. 11:49
7/7 anonim válasza:
Nekem is bent van még, én a 6. héttől vagyok itthon, mindent apránként csinálok, a házban van sok babás, néha kimegyek amikor levegőztetnek, barátnőmnél vagyok(2 hónapos a kicsikéje)sokat olvasok, tv-zek, netezek, minden napra kitalálok valamit, ma a babakocsit(amit használtan kaptunk tiszítottam, délután Heidit nézem 2. részt dvd-n még egy rész marad.Holnap 4d-re megyünk meg vásárolni stb..Szerencsére párom van sokat itthon mert olyan a munkahelye, de sokszor van azért hogy az egész napot egyedül vagyunk.Így csak a csöppömmel kommunikálok, ő csak rúgni tud még vissza.De párom felhív napközben is, meg jártam heti egyszer terhestornára,hát szóval mepróbálom elütni az időt, 29 hetes+2 napos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!