Az hogy csak a jobb oldalamon tudok aludni nem baj a babának?
Figyelt kérdés
Meg elég sokat ülök úgy hogy meg vagyok dőlve hátrafele kitámasztva a derekam, és ilyenkor elég sokszor bekeményedik a hasam közepe. 25 hetes vagyok.
lehet hogy csak kinyomja magát? Vagy ez keményedés?
2008. jan. 29. 20:07
1/2 anonim válasza:
A jobb oldalon fekvés bizots nem baj, a dokik is ezt szokták javasolni.
A keményedéskor a has tapintásra kemény, azt megérzed. Lehet, csak húzódik a hasad. Próbálj inkább egyenesen ülni, ne hátradőlve.
2/2 anonim válasza:
Ha a jobb oldaladon tudsz aludni az nem baj,ha a baba nem érzi jól magát ugy is jelez a mozgásával:-) De viszont hogy keményedik a hasad az nem olyan jó,olyankor a magneb6-ot szokták javasolni és természetesen a nagyon sok pihenést. Én is a magneb6-ot szoktam szedni és az jó rá. Nekem is előfordúl hogy bekeményedik a hasam főként akkor amikor idegesebb vagyok. Arra viszont nagyon figyelj hogy milyen gyakran mert ha nagyon sokat be-keményedik akkor mindenképpen keresd fel a védőnőt vagy valamilyen szakembert mert az sem kizárt hogy elküldenek vizsgálatra. Ne idegeskedj minden rendben lesz. jó baba várást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!