A reggeli hányinger,hányással egész nap eltart. Meddig tart? Ti is így voltatok?
Szia!
Én is elég sokáig hánytam mint a murányi ló!!
Az első 3 hónapban szokott lenni inkább az intenzívebb hányós időszak,de lehet valakinek elhúzódik,mint nekem én egész terhességem alatt hánytam !!
Meg is lett az eredménye szép kisfiam lett!!!
üdv egy 5 és fél hós baba anyukája
Én a 16. hétig voltam úgy mint te. Azóta sokkal jobb a helyzet, most így a végén is azt mondom az volt a legkellemetlenebb időszak.
üdv: 36 hetes
A vitaminok állitolag segitenek... és ha épp nem szakad az eső, sétálj a friss levegőn. Ha pedig már 5 kg-ot fogytál, ne szégyelld, hogy tehetetlennek érzed magad, hiszen legyengültél, plusz a baba is elveszivja belőled azt, amire szüksége van.
Van olyan ismerősöm, aki mind a 4 gyerekével végig rosszul volt. Máig sem értem, hogy birta...
Én 2 gyerekkel hánytam (az elsővel meg nem), utáltam ezt az időszakot, de végül csak igaza lett a dokimnak és megérte ez is. Most ott szuszog 3 törpe az ágyában - 4 éves, 2 és fél éves, 8 hónapos - akik imádnivaló rosszcsontok.
kitartás!!
Szia!
Én is így voltam vele, szenvedtem a hányingertől a 6-10 hétig, aztán a 11.hétben kezdett el light-osodni, bár még mindig megvan, már ég és föld a különbség. Én is 6 kg-t fogytam az első 2 és fél hónapban.
11 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!