Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy idősebb a terhesség...

Lehet hogy idősebb a terhességem a számoltnál?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult az esetem.2010 június 2-án pozitívat teszteltem.3-án erős görcsökkel,darabos vérzéssel kerültem az ügyeletre,ahol egy ritka bunkó doki megvizsgált,és azt mondta nem voltam terhes,csupán a mensim jött meg.A vérzés még 5 napig tartott,elég erős volt.De két hét elteltével még mindig terhes tüneteim voltak,amik erősödtek,így csináltam még egy tesztet,ami pozitív lett.Elmentem egy másik dokihoz,aki korai terhességet állapított meg.Elküldött ultrahangra.1 hét múlva kaptam időpontot.Ott 8 hetesnek megfelelő ikerterhességet állapítottak meg,de az egyik magzat már félig-meddig felszívódott.

Azóta eltelt már jó pár hónap,most 35+4 hetes terhes vagyok a megmaradt picivel,de ezt abból a június 3-i vérzésből számolták,azt vették az utolsó mensinek.Az UH alapján is 35+4 hetes vagyok,de nekem végig olyan érzésem volt/van hogy 1-2 héttel idősebb terhesség ez.Mert minden tünet előbb jött mint annó a lányomnál.Meg mindenki azt mondja,hogy úgy nézek ki mint aki az utolsó 1-2 hétben van.Lenn van a pocim,dagad a fejem,jóslózok...Szerintetek lehet,hogy rosszul lett számolva???

2011. febr. 7. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálam is rosszul számolták anno... már terhes voltam, de kicsit megjött a menzeszem, és a doki onnantól számolta a terhességet. Kb. két hetet tévedett így.
2011. febr. 7. 13:52
 2/8 A kérdező kommentje:
És hányadik hétre szültél?
2011. febr. 7. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Saját számolásom szerint 39+4, ugye a dokim szerint meg 37+1...
2011. febr. 7. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, és mivel a picim súlya és mérete is pont jó volt, már elkezdett hinni nekem, hogy mégiscsak ő tévedett...
2011. febr. 7. 14:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ezért zavarodtam én bele,mert a méretek alapján a június 3 az utolsó mensi,de azt egyik doki se akarja meghallani,hogy én 2-án pozitívat teszteltem,és 2 baba volt,vagy már az is lehet,hogy 3,és az nem mensi volt,hanem valamelyik pindúrom.
2011. febr. 7. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a helyzet. Állítom, hogy idősebb a terhesség, mint a menstruáció első napjától számított. Senki nem hallgat meg.

Papírforma szerint a 34. héten 37. hetes baba mérete volt a babámnak az uh szerint. 3 hét a különbség. Nincs cukrom.

Fogalmam sincs, hogy mikor szülök, hasam hatalmas.

Nekem elvileg jún. 6-án volt meg, előtte egy hétig barnáztam.

2011. febr. 7. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nekem a nemvár előtt 3 nappal, azaz jún. 30-án délután erős pozitív volt a tesztem.
2011. febr. 7. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Azért jó,hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.Már kezdtem hülyének érezni magamat.

Utolsó,könnyű szülést kívánok.Egyébként nem tudom ki hogy van vele,de én reggel úgy keltem hogy szétvet az energia.Ilyen pedig rég volt.A lányomnál is szülés előtt pár nappal éreztem ilyet,hogy meg tudnám váltani az egész világot!

2011. febr. 7. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!