Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7,5 mm-es petezsák 5 hetesen...

7,5 mm-es petezsák 5 hetesen normális?

Figyelt kérdés
Dec.25-én menstruáltam utoljára,az hány hetes terhesség?Mi alapján mondhátták UH-n hogy hány hetes terhes vagyok?petezsák nagysága,vagy utolsó mensi?
2011. febr. 6. 18:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem most szerencsésebb leszel, mint anno a másik babával. Nagyon szorítok, hogy minden rendbe legyen. Próbálj kicsit megnyugodni és sokat pihenni. Egyél sok zöldséget meg gyümölcsöt. Terhesvitamint szedsz? Az sem árt, igaz én még nem szedek, pedig lehet kéne. Nem tudom dolgozol-e még vagy nem. Én szeretném kihúzni kb. júniusig a munkát, de majd elválik meddig bírom. És ne aggódj a baba méretét illetően, normális. Minden jót kívánok, vigyázz magatokra!
2011. febr. 11. 19:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz elfelejtettem odaírni, hogy szerintem lesz még ultrahang szerintem. Ha jövőhéten mész, akkor már kellene szívhangnak is lennie. Én is kedden megyek uh-ra.Szabina
2011. febr. 11. 20:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Írj majd,hogy mi volt az uh-n!
2011. febr. 17. 10:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Hali!Voltam Ultrahangon,7 hetesen.Hallottam már a szívhangot is és 11 mm a fej far távolság a bébimnél.Ti hogy vagytok,mi újság?Rosszullét és társai?Nálam aktívan jelen van a hányás,émelygés,lustaság stb.Szilvi írj,ha tudsz valamit.hellóka.
2011. febr. 25. 16:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Szabina!Ha van valami új híred magatokról,jelentkezz.szió!
2011. febr. 25. 16:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia! A 7. heti ultrahangon nekem is pont ekkorának mérték, mint neked. Ma voltam megint a dokinál (9 hét) és 28mm-esre nőtt két hét alatt. Már kezd látszani a hasam is. Szerencsére a rosszullétek továbbra is elkerülnek. Bár igaz, hogy néha a buszon előjön a hányinger mikor megyek dolgozni. Te hogy vagy azóta, mik a fejlemények? Szabina
2011. márc. 2. 19:50
 17/21 A kérdező kommentje:

szia Szabina!

Hát Én "pocsékul" vagyok.Szerintem képtelen lennék dolgozni,de Én az előző vetélés miatt amúgy is táppénzre vagyok ítélve.Én legközelebb március 24-én megyek a 12 hetes ultrahangra,szerintem addigra "óriásbébi" lesz.Ami igazán zavar,hogy folyamatosan hatalmas lustaság és fáradtság lett rajtam úrrá,és a szagok miatt kínszenvedés egy főzés is,de hát ez van.Örülök,hogy jól vagytok,majd írj.Üdv.:Évi

2011. márc. 3. 13:28
 18/21 A kérdező kommentje:

Szia Szabina!

Mi újság veletek?Minden okés?12. heti ultrahang.Mi voltunk,párommal együtt.Nagyon megható és gyönyörű volt.Nagyon ficergős-mocorgós a babánk,64 mm minden szuper vele,és gyönyörűen dobog a szívecskéje.Remélem nálatok is minden oké,írj ha van fejlemény.Szia.

2011. márc. 25. 08:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!!!

Most láttam, hogy írtál. Örülök, hogy minden rendben van nálatok is. A pici szépen növöget. 24-én voltam 12 hetes ultrahangon. 65mm-re nőtt a három hét alatt. A doki szerint egy héttel nagyobb a méretét nézve. Olyan jó érzés volt látni ahogy megmozdult a képernyőn. Sajna az én párom nem tudott ott lenni. Legközelebb szeretnék már képet is kérni. 3 hét múlva kell mennem vizsgálatra.

2011. márc. 26. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Az előző is én voltam. Nem írtam, hogy eddig nem voltam rosszul csak néha egy kis émelygés. De mostanában szinte mindig elfog a rosszullét a buszon ha megyek dolgozni. Még szeretném a júniust végigvinni, de így lehet nem tudom. Írj ha megtudtál valamit! Üdv: Szabina
2011. márc. 26. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!