11/15 A kérdező kommentje:
Ja és csak 4,5-5 kg híztam eddig!
2011. febr. 6. 14:55
12/15 anonim válasza:
En is 22 hetes vagyok, s mi sem tudjuk a nemet :-) en is lanyra tippeltem, mielott elolvastam volna a valaszokat..es 22 het korulre mert nekem is pont ekkora :-)
13/15 A kérdező kommentje:
14:56-os ti mikor tudjátok meg a nemét?Tudsz feltenni képet?Te eddig hány kilót híztál?
2011. febr. 6. 16:07
14/15 anonim válasza:
[link] remelem itt menni fog, eddig 3 kilot hiztam pedig nagyon sokat eszek (masodik terhesseg).
15/15 anonim válasza:
Amugy azert ekkora a hasammert ugy teleeszem magam..els terhessegnel nem volt semmi etvagyam..de most..! Nem tudom mikor tudjuk meg a nemet, elromlott a gep es maganhoz kell mennem de igy is 1-2 het es remelem tudni fogjuk, nagyon kivancsi vagyok mar!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!