Babakocsiválasztás. Nem tudom eldönteni mi alapján válasszak. Jók ezek a 3in1 multifunkciós babakocsik? Városi használatra kellene, liftes házban lakunk.
Szia!
Mindig azt nézd meg először,hogy hány kg a kocsi.Kell e lépcsőn felvinni vagy levinni ha mentek valahova.Nem mindig segítenek az emberek cipelni.Mekkora kerekek vannak,milyen minőségű utakon mész.Minnél rosszabb annál nagyobb kerék kell.Mekkora az autó csomagtartója?2 irányba szeretnéd tolni?Nekem van egy eladóm ha érdekel.
Ehez egy matrix hordozó kellene ami mózes is meg egy adapter és megis van mindened.Babakocsi,lábzsák,esővédő,autósülés és mózes.
Szia!
Épp az előbb írtam le ezekről a véleményem, 2vel újabb kérdésnél, szerintem olvasd el. :)
U.i.: Nézd azt, hogy a babának jó legyen. Legyen széles, legyen téliesíthető, nyáriasítható. PL. Amit írtam ott Bergon 2dx, annak a hátulja lecipzározható nyáron, és akkor eltfúj rajta a szél. de van hozzá téli karfa, meg lábzsák, emg minden, és jó tágas. Mivel új desing, így már nem olyan, mint a régi bergonok, sokkal könnyebb, irányítani nagyon könnyű, és nagyon szép színekben kapható. Van egy raf-pol twist nevű utánzata is, ami 40be kerül mindennel egyben, (csak hordozó kell hozzá), de van lábzsák, táska, szunyogháló, stb.
Én vettem egyszer egy olyan kocsit, ami nagyon szép volt, kicsire csukható, könnyű, imádtam. Csak épp a baba nem fért el benne... :S Azóta ez is szempont. :)
Az espiroról: nagyon tetszetős,szép!
De: Kagylóüléseset nem vennék sosem. Abban ha fektetni akarod a gyereket, akkor égnek áll a lába...
Nekünk ilyen van.
Még nem próbáltuk, de barátnőmnek is ilyen volt, és nagyon-nagyon jó közlekedni vele városban is. Kifejezetten szereti a pesti macskaköveket. :)
14:37
nekem is bergon 2dx van, nem győzöm dícsérni! imádom! most szedtem szét sportkocsinak, olyan kicsi és könnyű lett, hogy csak na!! nyáron szellős, télen zárt, szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!