Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggel egy laza nescafe...

Reggel egy laza nescafe árthat a babának?

Figyelt kérdés
1 kanállal teszek a vízbe egy kis cukorral és tejjel. Ha nem iszom egész nap sajog a fejem! Remélem ennyi még belefér.
2009. febr. 9. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Összesen ilyenből napi 3-4 is belefér! Úgyhogy nuygodtan! Jó neked, hogy te rábírsz nézni... Nekem marad a fejsajogás...

Főzött kávéból meg napi 2 a max, egyébként.

2009. febr. 9. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
engem gyerekorvos nyugatott meg. belefér. igaz én ricoré feles pótkávét iszom ,, azt viszont kettőt ( hármat ) nekem is fáj a fejem ha nem iszom.
2009. febr. 9. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én is iszok, amikor érzem, hogy nagyon lent van a vérnyomásom - simán el is ájulok, ha nagyon lemegy, úgyhogy inkább egy kis koffein a babának, mint hogy egész nap rossz legyen a közérzetem - azt is érzi a picur, ha te rosszul vagy
2009. febr. 9. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Napi egy kávé egyáltalán nem árt a babának! Ha alacsony a vérnyomásod, akkor szükséges is!

Annyi a negatívum a koffeinben, hogy valamennyire gátolja a kalcium beépülését a csontokba.

Üdv!

20 hetes km

5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Persze nem árt meg annyi! Csak ne vidd túlzásba!

Sok tejjel és ennyi.

6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, en a Lidlben kaphato NESCAFE-t iszogatom naponta, de csak amiota pocakos vagyok azota kaptam ra az izere, korabban egyaltalan nem ittam. Ebböl kiindulva nem arthatok, hiszen ezt is a hormonok /a babom "kivanja"

Erdekes, de valoban ugy erzem, hogy a reggeli munkakezdes elött ezzel kell inditanom a napomat. :)

Szep napot, jo kavezast nekünk! :) EGESZSEGETEKRE !!!

2009. febr. 9. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ihatsz nyugodtan! Nekem kötelező napi 2, plusszban még tea is, mert nagyon alacsony a vérnyomásom. Boldog babavárást!
2009. febr. 9. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megiszom a napi 1- 2 tejeskávémat rendes szemes kávéból.
2009. febr. 9. 11:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, megnyugodtam:))
2009. febr. 9. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!