Tatárbeefsteak akkor is lehet veszélyes ha már átestem toxoplasma fertőzésen?
Figyelt kérdés
Este vendégségbe mennénk, ahol tatárbeefsteak lesz a vacsi. 7+4 terhes vagyok. Korábban már voltam TORCH szűrésen, ahol kimutatták, hogy már átvészeltem toxoplasma fertőzést. Akkor ez azt jelenti, hogy már nem veszélyes a nyers hús rám nézve ilyen szempontból?
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 5. 13:58
1/5 anonim válasza:
De, veszélyes! Terhesen semmiféle nyers húst, halat, tojást nem szabad enni!!!Gondolj a babára...nézz utána a neten!
Egyébként boldog babavárást:)
2/5 anonim válasza:
Ne kockáztass,ne egyél nyers húst!Listeria is lehet benne,nem csak toxoplazma,valamint szalmonella is és még ki tudja mi a nyers dolgokban.Ezt a 9 hónapot ki kell és ki lehet bírni, hogy nem eszel meg néhány tiltott dolgot.Tartsd be inkább,minthogy ne adj Isten valami baj legyen és akkor örökre magadat hibáztatod.
3/5 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de én ettem tiramisut és tatárbeefsteak-et is.
Karácsony volt, ukros voltam és örültem, hogy ehetek végra valamit, a tiramisut pedig diabetikusan csináltuk.
4/5 anonim válasza:
én nyers marhát soha nem ettem, és nem a toxo-tól féltem, amíg nem voltam várandós.
májmétely... :S
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. febr. 6. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!