Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen már érezhetem hogy...

15 hetesen már érezhetem hogy mozog?

Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze :)
2008. jan. 29. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Azt mondják ilyen korán még csak a többedszer szülők, vagy a nagyon vékony alkatúak érzik meg.Érezheted,szerencsés vagy.Persze ilyenkor még nagyon kell figyelni,nem olyan erőteljesek a mozgások.Úgy irigyellek:-))

14 hetes kismama

2008. jan. 29. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi,az előttem válaszolónak írnám,hogy én most vagyok a 22-ik hétben és még csak most kezdem rendessen érezni a rúgást. Én is nagyon szerettem volna már rég érezni, de ne aggódj,azt mondják a vége felé már kellemetlen is lesz. Annyira aranyos vagy,hogy ennyire várod! Kitartás!!! :)
2008. jan. 29. 10:11
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm csak attól félek nehogy megnyomjam vagy akármi rosszat tegyek neki nekem öz az elsö.
2008. jan. 29. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is érezheted, én a 16. hétben éreztem először a picit, valószinű, hogy közel tartózkodott a hasfaladhoz, de ne ilyedj meg, ha még nem rendszeresen fogod érezni a mozgását! Boldog babavárást! (26. hetes kismami)
2008. jan. 29. 10:20
 6/7 A kérdező kommentje:
jó neked már több mint a felénél jársz! én már alig várom hogy meglássam!és érdekes tudom hogy mennyire fáj a szülés és mégsem félek!
2008. jan. 29. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen! :) De azért függ attól is hogy milyen a testalkatod! Pl ha vékonyabb vagy akkor tuti, de mondjuk én pl. 162/63 al indultam és mégis éreztem a 16. hét körül. Pedig ez nem a legvékonyabb testalkat.

Valószínű, hogy a hasfalad vékony!

De attól is függ milyen érzés volt! Bár ezt meg mindenki másképp írja körül.

Jó babavárást!

2008. jan. 29. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!