Mennyi idős volt a terhességetek és mit éreztetek amikor először megmozdult a pici a pocakotokban?
Figyelt kérdés
Én most 14 hetes és 5 napos terhes vagyok. Ő lesz az első babám. Már nagyon várom hogy megérezem a mozgását. 6 nappal ezelőtt voltam ultrahangon. Ott nagyon virgonc volt. Egyszer láttuk hogy rúgott egy nagyot, de én persze ebből semmit se éreztem. Szeretném tudni hogy ti hogyan vettétek észre az első mozgásokat.2009. febr. 8. 18:13
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! Már izgatottan várom, hogy én is átélhessem ezt a csodálatos érzést!
2009. febr. 9. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!