Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idős volt a terhességet...

Mennyi idős volt a terhességetek és mit éreztetek amikor először megmozdult a pici a pocakotokban?

Figyelt kérdés
Én most 14 hetes és 5 napos terhes vagyok. Ő lesz az első babám. Már nagyon várom hogy megérezem a mozgását. 6 nappal ezelőtt voltam ultrahangon. Ott nagyon virgonc volt. Egyszer láttuk hogy rúgott egy nagyot, de én persze ebből semmit se éreztem. Szeretném tudni hogy ti hogyan vettétek észre az első mozgásokat.
2009. febr. 8. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam a 16. héten mozdult meg és olyan érzés volt mintha belülről simogatott nvolna nehéz megfogalmazni, de nagyon jó érzés volt. Ezt azon a napon háromszor ismételte pár perc alatt és utána 1-2 napig semmi nem volt.A lányok 20. hét körül mozdultak meg azokat az érzéseket nem tudom megfogalmazni.
2009. febr. 8. 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én 17 hetesen éreztem egyetlen egy kis rugást belülről, mintha valaki megbökött volna. Nagyon örültem, rá kb. 3 hétre, 20. héttől lett rendszeres. Reggel mindig megvárom hogy bejelentkezzen, nagyon szeretem amikor mozgolódik:)

Üdv: 24 hetes kismama

2009. febr. 8. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem is a 16.ik héten mozdult meg a picilányom

olyan érzés mintha kis buborék szállna fel,de ez leírhatatlan érzés:)jó babavárást!

2009. febr. 8. 18:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én 16.hetes vagyok és már pár napja érezgetek valamit-olyan mint ha belül valami böködne, a hasam aljánál, hogy (-hé anyu itt vagyok!!!).és ez olyan csodás de nem nagy rendszerességel és van amikor egy napig nem, de van mikor egy nap többször, kb 3 szor nagyon. pici érzés.de jó!!

Boldog baba várást!!

2009. febr. 8. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már a 13. héten éreztem jógázás közben. Annyira sikerült rákoncentrálnom hogy éreztem ahogy kalimpál. Én úgy megijedtem hogy felsikoltottam a jógaóra közben :)))

Nagyon fura érzés volt és utána még pár hétig megijedtem h valaki rúgdos odabenn. Aztán megszoktam és alig vártam h érezzem minden kis rezzenését.

olyan csodás érzés!! Sajnos én többször már nem élhetem át...

De boldogan emlékszem vissza a terhességemre.

8 hónapos kislány anyukája

2009. febr. 8. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:

én 15 hetesen éreztem és nekem is olyan volt mintha buborék lenne odabent és elpukkan.csodálatos érzés.

ma töltöttük a 8 hónapot

2009. febr. 8. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a 20 héten éreztem először a babát, igaz nekem ő az első kicsim.
2009. febr. 8. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes voltam de rugást 23-24. héten éreztem.
2009. febr. 8. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem, a 20. héten voltam benne teljesen biztos. Mondjuk ő az első babám, és túlsúlyos voltam már előtte is. És már épp kezdtem pánikolni, hogy én miért nem érzem... Nos, nem volt semmi lepke vagy buborék, kaptam egy határozott erős rúgást, aztán még repetát is belőle! De hetekig viccelte meg apát azzal, hogy ha ő odatette a kezét, az istennek sem mozdult meg! : ))

Egy 33 hetes kismami

2009. febr. 9. 08:40
 10/11 Adri baba ***** válasza:

A 17.hétben mozdult meg először de akkor csak bugyborékolást éreztem.

Mostmár rugdos rendesen 22hetes

2009. febr. 9. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!