Mikor adjak hálapénzt?
Figyelt kérdés
Megyek vizsgálatra, akkor vagy csak a beavatkozás után?
Sote urológia
2011. febr. 4. 13:47
1/7 anonim válasza:
Én ha olyan eset van hogy még vissza kell mennem mindig az első alkalommal adok,mert akkor szívesebben foglakozk velem,meg jobban kapok időpontot.
2/7 A kérdező kommentje:
ÉS körülbelül mennyit adjak? "nem vagyok eleresztve anyagilag"
2011. febr. 6. 11:15
3/7 anonim válasza:
Miért akarsz ennyire adni? Az a dolguk hogy megvizsgáljanak, meggyógyítsanak, ezért kapják a fizetésüket.
4/7 anonim válasza:
én meg pont hogy inkább utólag adnék. utalj rá hogy számíthat pénzre, de ne add oda. szülésem után adtam a dokimnak oda a hálapénzt, egy héttel később az ő szülés közbeni hibájából fakadóan majdnem elvéreztem. dehogy adtam volna egy fityinget is....
5/7 anonim válasza:
Én a beavatkozás előtt adnám, mert akkor hátha jobban odafigyelnek!
Kisműtétből nagyműtétem lett és azóta is szenvedek.
Utólag fizettem 2 főorvosnak és egy rezidensnek, majd derült ki, hogy a rezidens kísérletezett velem, pedig Honvéd kórház.
7/7 anonim válasza:
sose adj!!!!! Jó lenne a fejekben megváltozna már ez az örület és leszokna mindenki a hálapénzről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!