Tényleg igaz, hogy a fiú babák szeretnek később megszületni és többnyire a 40. hét után születnek? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 11:42
11/19 anonim válasza:
Fiam 40+6-on született, indított szülés volt
Lányom sem született meg a kiírt időpon előtt, vele a kiírás napján indították meg a szülést (cukorbetegség miatt)
12/19 A kérdező kommentje:
11:56-os ez jó! Köszi :)
Akkor tényleg nem igaz ez a babona SEM! :)))
2011. febr. 4. 12:02
14/19 anonim válasza:
37+6-ra született a fiam és győzték eddig is benntartani :-)
15/19 anonim válasza:
Szerintem sincs összefüggés. De azért a kisfiam 9 napot ráhúzott :-)
16/19 anonim válasza:
38. hétre született a kisfiam.:)
17/19 anonim válasza:
Szerintem sincs összefüggés, az én fiam 37.héten született.
18/19 anonim válasza:
Az én fiam kiírt napon született. 5 hónappal később a sógornőm 37+3 naposan szült fiút.
Másik sógornőm az első fiúval 06.02re volt kiírva, másnap reggel született meg az unokaöcsém, a második fiúval 06.17re volt kiírva, 06.11-én szült.
19/19 anonim válasza:
Remélem csak mende-monda,mert nem szeretnék megint 40+6 hetesen szülni,mint a lányomat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!