A terhességem alatt rengeteget javult a hajam minősége. Ha megszületik a kisbabám, megint olyan rossz lesz mint előtte?
Figyelt kérdés
(Hamar zsírosodott, nagyon hullott... )2008. jan. 28. 22:54
1/5 anonim válasza:
Az hogy jobban zsírosodni fog e azt nem tudom, de valószínűnek tartom. Viszont a szoptatás alatt nem több hajad hullik ki, csak az jön ki ami terhesség alatt is ki jött volna.
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy a terhességi vitamin amit szedsz segített a hajad minőségén. Próbálj meg majd a szoptatás vége után (addig úgyis a terhesvitamint ajánlják szedni) valami vitaminkeveréket szedni. Revalid, azt tudom hogy köröm és hajnövesztő és erősítő, de biztosan van rengeteg.
3/5 anonim válasza:
Szőlőmagolajat tudnám ajánlani.Naponta egy kiskanállal.Nagyon jól ápolja a hajat.
4/5 anonim válasza:
Én is szedtem a terhességem elött a revalidot,de semmi. Ez a javulás sajnos nem a vitaminoknak köszönhető,hanem annak,hogy ebben az időszakban a hajhullás természetes folyamata leáll,és csak a szülés után indul meg újra, ezért tűnhet a hajunk sűrűbbnek. Ezenkívül a fokozott anyagcsere és vérellátás is jó hatással van a hajunkra, bőrünkre és körmünkre. Ezt egy terheskönyvből olvastam,ezért tudom, na meg a saját példámból,mert mióta az eszemet tudom,mindíg szedtem a hajamra vitamint, de mindíg ugyanolyan pocsék maradt :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos én is attól tartok,hogy a terhesség után megint a régi lesz a hajam... Nem szedtem és nem szedek terhes vitaminokat,úgyhogy én is azt gondolom,hogy a jobb anyagcserémnek köszönhetem a pozitív változást!
2008. jan. 29. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!