Nagyon rossz éjszakám volt. A baba úgy kalimpált, forgolódott, hogy fájdalmas volt. Reggel óta úgy mozgok, mint egy rokkant. Lehet, hogy hamarabb megszületik a pici?
Szia,
Sajnos két hülye front is van felettünk egymást váltják.
A babód ezért mocorgott annyit este lehet. Ne félj, időben fog majd jönni.
Pocakkeményedésre magnéziumot nem szedsz? Ha picit elcsitul bent a babó menj el pihenni egy kicsit.
mm. megkerdezhetem hogy alszol, és hogy fekszik a baba?
amugy nálam is ez volt, én csak 30 hetes vagyok, de nem igazan tudtam aludni, szegeny parom megsimogatta az arcom, mondta, hogy legalabb ot percig ne forgolódjak, hogy vissza tudjon aludni.
a rokkant mozgas is ismerős, én "totyogásnak" hívom, mindig jókat rohogok magamon hogy lehetek ilyen, a magnezium szokott segíteni, nem tudom, te még szedheted e.
Próbálj délután vagy amikor időd van egy picikét ledőlni, ha nem is alszol, csak "pihentesd a szemeid".
Köszi a válaszokat!
Eddig medence végű fekvésben volt, de most egyfolytában ficánkol, mindenhol, így most meg nem tudnám mondani, hogy milyen pózban van:-).
Én csak oldalt fekve tudok aludni, de nagyon gyakran meg kell fordulnom, mert elzsibbadok. Olyankor megfogom apocimat és arrébb teszem. Nagyon vicces...
Van valami jó ötleted az alvást illetően?
szia, masodik vagyok, nekem faros a babam, a feje van fenn, mindig a szemeremdombom korul tapicskol (olykor kimondottan rúg, szerintem rá is készül :)))
alvas: nekem csak a bal oldalamon megy, ott mar zsibbadok, nem akarok rossz tanacsot adni, mert nekem azt mondtak, hogy haton a 30. hettol nem szabad, de ha "felrakom" a labam, akkor nekem ugy kenyelmes, ha mar nem erzem a baloldalam.. amugy szopiparna az egyetlen trükkom, de az mindenhogy. lábközött, rarakni a combom, terdem,ugy felhuzni, stb
meg igazaból az segit sokat, amit irtam, hogy ebéd utan picit felig ulve-fekudve hunyok egyet. nem voltam soha napkozben alvos, de most kell egyreszt mert neha hulla vagyok 5-6 félig atvirrasztott ejszaka utan, masreszt ha megszuletik a baba, akkor muszaj lesz raszoknom, hogy akkor aludjak, amikor ő, bar bevallom, fogalmam sincs hogy fog ez menni, az elejen csak nezni fogom amig alszik, vagy ilyesmi :D mondjuk neked ebben mar nagyobb a tapasztalatod, hisz masodik baba!
(zarojelben mondom, ne vedd "okoskodasnak", csak a csapból is ez folyik, igy lehet benne valami, hogy ahany terhesseg, annyi fele, ha valami maskepp van, mint az elsovel volt, szerintem ne remulj meg, mert termeszetes :))(ha meg nagyon nyomorultul erzed magad, nevess, nevesd ki magad, konnyebb lesz neked is, és nem remuldoznek a korulotted levok se. az en ferjem annyira be tud panikolni, amikor latja, hogy szenvedek, hogy szerintem én fogom őt pátyolgatni a szülőszobán, mindig vigyorgok, ha ez eszembe jut :)))
boldog, bekes unnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!