20 hetes terhes vagyok, még nem látszik a hasam. Munkát keresek, megmondjam-e hogy terhes vagyok, gondolom akkor ha igen már nem vennének fel. Lehet-e ebből problémám hogy nem mondom el. pl. ha táppénzre akarok menni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 12:21
11/11 anonim válasza:
09:32-es vagyok. Főnökömék attól tartottak, hogy elmegyek táppénzre, és akkor majd fizetniük kell bizonyos részét. Én nem általánosítani akartam, előző munkahelyemről, 10 éve, minden gond nélkül mentem gyesre, korrektek voltak. Viszont ez az eset teljesen elkeserített, én mindent megtettem, tisztességes voltam, a munkámmal meg voltak elégedve, ezt a mai napig elismerik. Azt hiszem, kicsit megkeseredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!