Terhesvitamint elég csak a 12. hétig szedni? Kinek mit javasolt az orvosa?
Amikor én rákérdeztem a nőgyógyászomra, aki egy szabad szájú figura, azt mondta, hogy a baba miatt éppen elég lenne. De ha meg akarom menteni a fogaimat, a hajamat, a körmeimet, a csontozatomat, ha nem akarok fáradt, levert lenni,akkor melegen ajánlja, hogy a szoptatás végéig szedjem.
Amúgy gondolj bele, ártani nem árthatsz vele.
Ez az oldal ilyen, amikor egy választ vársz, biztos, hogy az ellenkezőjét kapod.:)
Nekem volt hasonló kérdésem. Nekem azt válaszolták, hogy a 12. hetig napi 1 szem, utána 2 naponta 1 szem és a harmadik trimeszterben 3 naponta 1 szem.
Most pedig ezt írják, hát igazából nem tudom, nekem a dokim azt mondta végig szedhetem a napi egyet. De ahány doki annyi féle verzió.
Miattad ajánlatos szedni a vitamint, a baba így is, úgy is elveszi, ami kell neki.
Én még most is szedem, szednem is kell, + Jodid tablettát és a héten a vasat is felírta a doki.
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy a vitamint + a vasat érdemes szedni a szoptatás végéig. Mondjuk most én 1 hónapig nem szedtem, de épp ma vettem megint egy dobozzal.
33h
Na tegnap csak vettem vitamint most Ladeevitet mert olcsóbb volt és omega 3-at és 6ot is tartalmaz:)) Úgyhogy most szedem 30 napig aztán meglátom akarom e tovább szedni:)De ahogy ismerem magam szerintem igen:)
Eddig még csak fogytam és az étvágyamat se érzem hogy növelné, akkor csak nem fogok meghízni tőle nagyon, ugye? (ha szedem folyamatosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!